Tarih: 01.01.0001 00:00 391

Çağdaş Taksi Durağının Sürpriz Şoförü

Gün boyunca bir dizi program ve açılış için Güngören’de olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, taksi durağı açılışında bir sürprize imza attı.

Çağdaş Taksi Durağının Sürpriz Şoförü
  İstanbul’da 3.sü yapılan modern taksi duraklarının Güngören’deki uygulamasının açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekili Ömer Dinçer ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman birlikte gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Topbaş, “Şehrimize hizmet veren taksici esnafımızın daha nitelikli hizmet verebilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak taksi durakları üretmeye başladık. 3 modelimiz var. Bu bir kaliteyi göstermekte. Farklı bir hizmeti ortaya koyuyoruz” dedi.

Açılışın ardından modern taksi durağına giren Kadir Topbaş, çalan telefona bakarak, “Alo Metropol Taksi. Ben Kadir Topbaş. Nereye araç istersiniz?” ifadelerini kullandı. Adresi alan tecrübeli belediye başkanı daha sonra direksiyona geçerek müşterinin ayağına kendisi gitti. Yolda Kadir Topbaş’ın taksi kullandığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Verilen adreste bekleyen müşteri bayan ise direksiyonda Kadir Topbaş’ı görünce şaşırdı. Başkan Kadir Topbaş daha sonra bir süre müşteri ile sohbet etti. Şaşırdığını ifade eden müşteri ise, “Beklemiyordum.' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.