ESENYURT GAZETESİ 18.03.2014 15:39:00 542 0

Miting gibi gece yaptılar

Esenyurt AK Parti’de siyaset yapan Kars ve Ardahanlı meclis üyeleri, ilçe yöneticileri Esenyurt Kültür Merkezinde yaklaşık olarak 5000 Kars ve Ardahanlının buluştuğu yemekli organizasyonda buluştu.

Miting gibi gece yaptılar
 Düzenlenen gecenin sunumu ise, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi- Başkan Danışmanı ve TV Program yapımcısı Metin Karakoç tarafından gerçekleşti.  Esenyurt Kültür Merkezinde Kars ve Ardahanlı hemşerilerine geniş kapsamlı bir yemek organizasyonuyla bir araya getiren bölgenin siyasetçileri ilk olarak Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun 2004 yılında göreve geldikten sonra Kars ve Ardahan’a yaptığı çalışmaları anlatan sinevizyon gösterisi ise geceye damgasını vurgu. Bölgeye yapılan hizmetlerin gösterimi katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Karakoç’tan birlik mesajı

Gecede ilk olarak açılış konuşmasını yapan Metin Karakoç hemşerilerine kısa bir şiirle selamlayarak merhaba dedi. Karakoç gerçekleştirdiği konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Metin Karakoç, ‘Sevgili hemşerilerime Esenyurt ’un dününü bugünü bilen, Esenyurt ‘un gelişmesine ve tarihine tanıklık eden hiç şüphesiz ki biz Kars ve Ardahanlılar olarak yaşadığımız ikinci memleketimiz yeni ocağımız Esenyurt ’ta çocuklarımızın daha mutlu ve huzurlu yarınlara ulaşması için adam gibi adamların yanında durduk, durmaya devam edeceğiz. Benim memleketimin insanı; cefayı da vefayı da bilir. Sert bakışlı yumuşak huyludur. Sefa sürüp cefa çektirenleri de bilir, yokluktan gelip vefa gösterenleri de bilir. Bugün buraya gelerek bizlere güç verdiğiniz için vefanızı gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Dünya lideri olacağız

Karakoç’un konuşmasının ardından hemşerilerine seslenmek üzere kürsü sırasını İlyas Düz aldı. Düz, 2004 yılından bu yana Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yaptığı projelerden bahsetti. Düz, Büyük dünya lideri olma yolunda olan Sayın Başbakanımıza ve ülkemize yönelik, hükümeti yıkmak için bütün kirli oyunlarını, bütün kirli emellerini gerçekleştirmek için her türlü tezgâh yapılmaktadırlar. Emperyalist güçler ve yandaşları gezi olayları, telefon dinlemeleri ve ses kayıtları gibi bir karalama kampanyası başlatmışlardır. Ama bir şeyi unutuyorlar halkımızın gücünü unuttular. Halkımız bu seçimde sandıkta onlara en iyi şekilde gereken cevabı vereceklerdir.’diyen İlyas Düz Başkan Necmi Kadıoğlu’nun Esenyurt ‘ta yatırımlarından bahsetmeyi de unutmadı. İlyas Düz, “Bu anlamda hizmetlerin ve yaptırımların devamı için partimize sahip çıkalım. 2004-2014 yılları arasındaki değişimleri görerek sizlerin oy kullanmanızı istiyorum ”dedi.

 

Kara, Çok cefalar çektiniz

 

Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Başkan Danışmanlığı görevi sürdüren Serkan Kara ise konuşmasında Kars ve Ardahanlıların çok büyük zorluklar ve cefalar çekerek bugünlere geldiğine vurgu yaptı. Kara, “Birçoğunuz geçim derdiyle baba topraklarını bırakıp köyünüzden gurbete geldiniz. Ayakta durabilmek için birçok zorluk ve cefa çektiniz. Ama bir gün geldi bizimde kaderimiz değişti. Sahip olduğu yetenekler ve tecrübe ile aslında Belediye Başkanlığı makamına Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nu dünya liderimiz Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Esenyurt’a hizmet vermek için görevlendirdi. Tam 10 sonra yıl sonra bugün dünyanın en büyük ilçelerinden biri ortaya çıktı. Biz artık çok büyük ve modern bir ilçede yaşıyoruz. Başımız dik ve gururluyuz. Yıllardır bu toplumun lideri olduğunu iddia edip memleketine bir çivi dahi çakmamış olanlarda bilmelidir ki asıl sevgi hizmet etmekle olur. Bizler yakıp yıkanla, kirli ve ucuz siyaset yapanlarla sırf makam ve mevki uğruna her türlü vazife yapanlarla değil ancak onurlu gururlu hizmet aşkıyla yanan ve Allahtan korkan insanlarla birlikte yürürüz.”dedi.

 

Meclis üyeleri güç gösterisi yaptı

Programın sunuculuğunu yapan Metin Karakoç Memleket hasretini anlatan bir şiir okuması sonrasında sizin akrabalarınız sizin dostlarınız diyerek, Belediye meclis Üyeleri ve ilçe yöneticilerini sahneye davet etti. Sırasıyla; Efrail Çiftçi, Şemsettin Şimşek, Serkan Kara, İlyas Düz, Süleyman Alagöz, Alican Gökçe, Yılmaz Şen, Cemalettin Solmaz, Mehmet Şimşek, Cansever Korkmaz, Caner Yıldırım, Erbakan Demir, Engin Düz, Ahmet Öztürk, İsmail Çiftçi, Sait Doğanay, Rüstüm Düz, İsmail Taş, Onur Şimşir, Mahmut Yılmaz, Ramazan Kaya ve Olgun Şimşek sahneye geldi. Ardından sahneye gelen Esenyurt Belediye Başkanı aralarına katılarak hemşerilerini selamladı.

 

Tüm eksikleri tamamlayacağız

Selamlama ardından Esenyurt Belediye Başkan Kadıoğlu ‘Sizler için Esenyurt artık en prestijli ilçe oldu’ sizin için diyerek, Kars ve Ardahanlılara seslenen Başkan Kadıoğlu “10 yıldır sizlere hizmet ediyorum. Sevgili hemşerilerim benden memnun musunuz? İfadesiyle salona seslendi ve salonda ‘Yola Devam’ tezahüratı üzerine Kadıoğlu, ‘Sizlere 5 yıl daha hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım.’ ifadelerini kullandı.  Kadıoğlu salonda bulunan Kars ve Ardahanlıları selamlaması adeta salonu inletti. Kadıoğlu, ‘Kars’a selam olsun, Merhaba Ardahan, Iğdırlı kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz diyerek selamlaması salondan büyük alkış getirdi. Başkan Kadıoğlu konuşmasını şu sözleriyle sürdürdü; Değerli kardeşlerim 10 yıldır sizlere en iyi hizmetleri verebilmek için çaba gösterdim. Gerek Esenyurt ‘ta gerek sizin illerinizde hizmet etmeye çalıştım. Sizlerinde bildiği gibi 15 gün sonra görev sürem doluyor. Bu 10 yıl içerisinde yapmış olduğum hizmetlerden Kars, Ardahan benden memnunsanız ki öyle olduğunuzu anlıyorum tekrar sizlerle bu yolda devam etmek istiyorum. Esenyurt’taki bütün insanların hayır duasını almak için ve hizmet etmek için geldim. 10 yılımı günde ortalama 18 saat çalışarak ve bu İstanbul’un mega köyü Esenyurt’u bugün en prestijli ilçe haline getirdim. Allah’ın izniyle ve sizlerin desteklerinizle inşallah 31 Mart sabahı sizlerle beraber yola devam edeceğiz. Hiç kimsenin yapamayacağı yatırımları biz yaptık. Bir köyü şehre dönüştürdük ve  % 65 depreme hazır hale getirdik. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var ama bu eksikliklerimize de inşallah çok kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız.”dedi.



 

 

 


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.