Tarih: 18.03.2014 16:19

Silivri’de maya tuttu

Facebook Twitter Linked-in

 Derneklerin, insanların memleketleriyle aralarındaki bağın kopmaması adına büyük önem taşıdığını ifade eden Işıklar buradaki konuşmasında şunları kaydetti: “Biz de belediye olarak aynı düşünceyle geçmiş beş yıl hizmet ettik.  Bizi biz yapan değerleri korumak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 81 ilden vatandaşımızın bulunduğu ilçemizde birlikte yaşamanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bunda sizlerin de katkısı çok büyük.” 

Varlık içinde yaşamak istiyoruz

Geride bıraktığımız beş yılda yapmaya çalıştığımız belediyeciliğin özünde hep insan yer aldı. Tokatlısı var, Karslısı var, Muşlusu var… Siyasi görüşüne, etnik kökenine, nereli olduğuna bakmadan Silivri’yi birlikte yönetebilmenin mayasını tutturmayı başardık. Biz, birlik ve varlık içinde yaşamak istiyoruz. Yoklukta barış da olmaz huzur da. Rejimin teminatı, insanlarımızın mal, mülk sahibi olabilmeleri, aş ve iş imkanına sahip olmalarıdır.

Yeni sayfa açılıyor
 

Önümüzde sıkıntılı günler var. Milletçe yüzümüzü kızartan, endişelendiren sorunların çözümünü hep birlikte bulacağız. Türkiye bunları hak etmiyor. 30 Mart’ta vazgeçilmezlerimiz olan bayrağımızı, dinimizi bir kenara koyacağız ve siyasi görüş ayrılığına bakmaksızın yeni bir sayfa açacağız. Devletin kurumlarıyla bizi karşı karşıya getiren anlayışa dur diyeceğiz.

 Bilimle Silivri’yi buluşturacağız 

İlçemizde daha önceden yerleri planlara işlenen alanlara üç üniversite yapacağız. 20 binden fazla öğrenci burada eğitim görecek. Ekonomi bu anlamda canlanacak. Çocuklarınız sizlerden uzaklarda değil, gözünüzün önünde eğitimlerine devam edebilecek. Teknoparklarımız olacak. Bilimle Silivri’yi buluşturacağız. İnsanlarımızın sadece karnı değil kafası da doyacak. Geleceğini Silivri’de bulacak nesiller için çalışmaya devam edeceğiz. 

Destek bekliyoruz

Biz bu çalışmaları yaparken en büyük desteği sizlerden aldık. Sizin hemşeriniz olan iki arkadaşımızda yeni dönemde mecliste olacak. Kadromuzla geçmişte olduğu gibi, bugün de ve gelecekte de cumhuriyet değerlerini sonuna kadar savunacağız. BU anlamda sizlerden desteklerinizi bekliyorum.” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —