Tarih: 01.01.0001 00:00 320

Ailemin bir parçasısınız

CHP Ekinoba seçim ofisinde Ekşioğlu, Güneyce, Doğuca, Moroğlu, Uçaroğlu, Şana siteleri ve Gurur apartmanı sakinleriyle bir araya gelen Hasan Akgün “sizler ailemin bir parçasısınız” dedi.

Ailemin bir parçasısınız
 Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıdakonuşan Akgün, “39 yıldır belediyecilik hayatımda hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım. 2009’da sınırları büyüyen Büyükçekmece’de sizinle beraber çok işler başardık. Şimdi sıra sizinle birlikte yeni dönemde dev projeleri hayata geçirmek için çalışmaya başlamakta. Bugüne kadar vatandaşlarımızla kenetlenerek her bir zorluğun altından kalktık. Her ne kadar muhalefet olsalar da hızımızı kesemediler.” dedi.

 

Muhalefet hızımızı kesemez

Mimarsinan sahil projesi hakkında Ekinoba halkına bilgi veren Başkan Akgün, “Özellikle Mimarsinan bölgesinde yaşayan halkımızın sabırsızlıkla beklediği Mimarsinan sahil düzenlemesinin %70’i bitti. Vatandaşlarımız 6 kilometrelik bu alanda denize girebilecek, eğlenebilecek, bisiklet yolundan, yaya yolundan, tartan pistten yararlanabilecek. Toplamında 18 kilometrelik sahil bandı tamamlandığında Türkiye’nin en büyük kesintisiz sahil şeridi olacak.” dedi. 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.