BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 27.03.2014 12:51:00 1428 0

Pultaş Kardeşler Beylikdüzü’nü; Donatti

Beylikdüzü Yakuplu Hürriyet Bulvarı üzerinde geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılım ile açılışı gerçekleştirilen Donatti Home Dizayn Mobilya ve perde mağazası, Beylikdüzü başta olmak üzere çevre ilçelere de hizmet verebilecek ür?

Pultaş Kardeşler Beylikdüzü’nü; Donatti
 Beylikdüzü Yakuplu Hürriyet Bulvarı yeni açılışı gerçekleştirilen Donatti Home Dizayn Mobilya  ve perde mağzasının açılışına Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü CHP Belediye başkan Adayı Ekrem İmamoğlu , Beylikdüzü’ne uzun yıllar hizmet yapmış Gürpınar eski belediye başkanı Velittin Küçük , Beylikdüzü ilçe kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı Ak Parti Beylikdüzü 1. Meclis Üyesi Seyithan İsziz ve bir çok iş adamı ve vatandaşlar katıldılar.



Ercan ve Özgün Pultaş kardeşler tarafından açılan Donatti Home Dizayn’ da misafirleri ile yakından ilgilenen Pultaş kardeşler birbirlerinden alacakları güç ve müşterilerinin memnuniyeti ile diğer şubelerin açılacağının altını çizdiler. Donattı Home Dizayn Beylikdüzü mağaza yetkilisi
Özgün Pultaş firma hakkında bilgiler verirken, “Evinizin vazgeçilmez olması için bir yeni konsept ürünlerimiz ile her zaman farkındalık yaratmak için hazırız” dedi. Pultaş; DONATTİ HOME DİZAYN, Perde modelleri, Halı çeşitleri, Mobilya,Yatak, Baza, Başlık, Ev Tekstili ve Aksesuarlarıyla Beylikdüzü ve bölge halkına hizmete açıldı. DONATTİ HOME DİZAYN, İstanbul Beylikdüzü mağazasında kendine has konseptleriyle modern mimarinin tüm çeşitliliğini kullanılarak, detaylara öncelik vererek  mağazasında müşterilerinin isteklerine anında cevap verebilmek, ferah, rahat ve konforlu bir ortamda huzurlu alışveriş yapabilmeleri için  özel olarak dizayn edilmiştir. DONATTİ HOME DİZAYN İstanbul Beylikdüzü mağazasında Mobilya, Perde, Ev Tekstili, Yatak, Baza,  Halı ve Ev Aksesuarı modellerinde müşterilerin aradığı tüm ürünleri anında ve garantili olarak alabilmenin rahatlığını yaşatırken, satış sonrası memnuniyeti ön planda tutmayı görev bilmiştir. Müşterilerinin huzurlu bir alışveriş yapabilmelerinin  yanı sıra yüzlerce ürünü, en kaliteli markaları, en uygun fiyatlara, en mükemmel  fırsatlar ile modern mağaza konseptinde müşterilerine sunma gayreti içerisindedir.   Perde ve diğer ürünlerin satışlarında nakit, kredi kartı, taksitli alışveriş imkanlarıyla verdiği örnek mağazacılık anlayışı yanında müşteri memnuniyetini de ön planda tumuştur. Genç, aktif,dinamik, güler yüzlü, eğitimli ve işinde uzman personelleri ile mağaza sayısını artırmayı hedeflemekte ve büyümesini devam ettirme gayesindedir” diyerek önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getirirken, “Kısa sürede ulaştığımız bu noktanın başlangıç olduğunu biliyor ve işimize her zaman daha fazla yatırım yapmanın sözü ile, bizler için çok değerli olduğuna inandığımız müşterilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.


Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü’ne iş sahalarının açılmasında emeği geçenlerden ve işletme sahiplerinden Allah razı olsun” dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi

 

 

Teşekkürler

DONATTİ AVM Mağaza Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Beylikdüzü Kaymakamı Sayın Ahmet Mesut DEMİRKOL ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Yusuf UZUN olmak üZere; Katılımları ile Bizleri Onurlandıran Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerine ,Uzun yıllar Gürpınar Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan Sayın Velittin Küçük e, 2004-2009 dönem Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Vehbi Orakçı'ya, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Sayın Ekrem İMAMOĞLUNA, Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Sayın Seyithan İzsiz e, Beylikdüzündeki bütün Siyasi Parti İlçe Başkanlarına, Kanaat Önderlerine, Muhtarlarımıza. Sanatçılarımıza, Tüm Sivil Toplum Kuruluşu Yönetimlerine,Adnan Kahveci Mahallesi Muhtar Adayı Sayın Erdal Kandil e, Yakuplu Mahallesi Muhtar Adayı Sayın Ahmet KURT a, Beygiad Beylikdüzü ( Beylikdüzü Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrettin Peksoy a, Sanatçılarımıza, Avrupa ve Anadolu Yakası Mobilya Mağaza yöneticilerine, Yerelde, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Sayın Nezir Karayün başta olmak üzere, Beylikdüzü Gazetesi, Hürbakış Gazetesi, Yerel Haber Gazetesine,  Bey Net Kadir Özel e, Hedef Aktüel İmtiyaz Sahibi Fuat KOÇ'a, Bahçeşehir Life a, Lonca Dergisine ve Beylikdüzü'nde Ikamet Eden Bütün Gönül Dostlarımıza Sonsuz Şükranlarımızı Sunuyoruz.

Ercan ve Özgün Pultaş

 

 


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.