Tarih: 28.03.2014 16:08

Mustafa Yeşil Cami Temeli atıldı

Facebook Twitter Linked-in

 Yeşil İnşaat tarafından yapımı üstlenilen Mustafa Yeşil Camii temel atma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer,Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıEngin Yeşil ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil yaptığı konuşmasında, konut üretimi yaptıkları Esenyurt ’ta yaşayan vatandaşlar için cami ve okul hizmeti gibi önemli yatırımlar içerisinde bulunmanın mutluluk verici olduğunu ifade etti.

Milletin huzuru için çalışıyoruz

Yeşil ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak, “Seçime 10 gün kala temel atıyoruz ve açılışlar yapıyoruz” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “ Seçim olsun, olmasın 10 yıldır Esenyurt’ ta ve Türkiye’de milletin huzurunu ve rahat yaşamasını sağlamak için gece gündüz çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımıza emin olun devam edeceğiz. Hizmet etmeden yana, bizim hiçbir eksiğimiz olamaz. Fakat bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum çok farklıdır. Başbakanımıza, ülkemize ve milletimize karşı başlatılmış büyük bir çökertme operasyonu vardır. Bunun için 30 Mart yerel seçimlerinde milletimiz bugüne kadar gösterdiği birlik ve beraberlik örneğini bir kez daha gösterecektir” dedi.

İlk harç döküldü

Başkan Kadıoğlu ardından söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Esenyurt ‘ta, AK Partili belediye yönetimi öncesinde yürüyecek yol dahi yokken, Belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu ile her hafta bir açılış ya da temel atma töreninde bir araya geliyoruz. Başkan Necmi Kadıoğlu ve tüm ekibini kutluyorum. Bizim çalışma ve hizmet anlayışımız millet için en iyisini yerine getirmektir” dedi. Konuşmalar ardından kurban kesilerek, dualar ile birlikte Mustafa Yeşil Camisi temeline ilk harç döküldü. 








 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —