Tarih: 01.01.0001 00:00 669

Yeni Tohumlar Dikildi

Ömer Gültekin Yavuz Selim İlköğretim okulu Müdürü Saffet Karayama örnek çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek okul bahçesinde bulunan bir aralığı hobi bahçesine dönüştürdü.

Yeni Tohumlar Dikildi
 Karayama konuşmasında, “ Çevre ve doğa sevgisinin yeni nesillere aktarılması için okullarda hobi bahçelerinin oluşturulması ve bu tür projelerin uygulanması çok önem arz ediyor. Eğitim öğretimi teoriden çıkarıp uygulamaya ve davranış haline dönüştürmediğimiz sürece ağaç sevgisi de  kuru bir söz den ibaret kalmakta. “ dedi.

“Hobi bahçesine bahar geldi”

Bu tür faaliyetleri ile Ömer Gültekin Yavuz Selim İlköğretim okulu Müdürü Saffet Karayama örnek çalışmalarıyla bir model oluşturuyor. Okul bahçesindeki  atıl bir aralığı hobi bahçesine dönüştüren okul yönetimi, burada çeşitli çevre faaliyetleri ve projeler yürütmekte. Baharın gelmesi ile birlikte Hobi bahçesine öğrenciler tarafından yeni tohumlar dikildi. Ömer Gültekin Yavuz Selim öğrencilerince yürütülen bu etkinliğe Doğa kolejlerinden de gelen bir grup öğrenci de katıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.