Tarih: 01.01.0001 00:00 727

İtirazlar Sonucu Değiştirmedi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit sandıklara itirazının ardından oy farkını arttırdığı açıklanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Seçim Bürosu’ndan vatandaşların omuzlarında ayrıldı.

İtirazlar Sonucu Değiştirmedi
 Yapılan itirazlar üzerine gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden sayım işlemlerini CHP İstanbul milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu ile birlikte yerinde takip eden Akgün, sonuçların saat 21:50 sularında resmiyete kavuşmasıyla ekibiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Defalarca yapılan itirazlara rağmen aradaki fark erimedi ve başkanlık oylamasında 60 bin 470 oy alan Akgün, 57 bin 26 oy alan AK Parti Belediye Başkan Adayı Celal Babayiğit’i 3 bin 444 oyla geçti. MHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Derin 4 bin 700 oy aldı. Belediye Meclis Üyeliği oylamasında da Akgün’ün ekibi ipi göğüsledi.


Allah'tan Başka Korkumuz Yok

Adliye Binası’nın önünde bekleyen meraklı kalabalık, Akgün’ün resmi olarak yeniden belediye başkanı ilan edilmesiyle havai fişek gösterileri yaptı. Akgün’ü omuzlara çıkaran kalabalık, tezahürat yaparak büyük bir coşku yaşadı. Yorucu seçim maratonunu zaferle sonlandırmasının ardından dinlenmek üzere Albatros’taki evine gitmek üzere yola çıkan Akgün’e konvoy oluşturularak eşlik edildi. Evinin önünde kalabalığa hitap eden Başkan Akgün, “Kentimiz için doğrusunu yapacağız. Ben bu ülkeye 30 yılımı verdim. Herkesin hakkını korumaya çalıştım. Ne köşe döndük, ne de tüyü bitmemiş yetimin hakkını birilerine peşkeş çektik. Bütün engelleri aşarak Büyükçekmece’ye yeni hizmetler getireceğiz. Avrupa Kenti Büyükçekmece’yi aynen devam ettirmek, daha güzel, daha medeni bir kenti birlikte oluşturmak bizim görevimizdir. Bu yolda Yüce Allah’tan başka kimseden korkumuz yok.” ifadelerini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.