Tarih: 01.01.0001 00:00 490

Trakya Koleji Harika Çocuklar Olimpiyatı Bilgi Sınavına Yoğun Katılım!

4. sınıflar için düzenlenen “Harika Çocuklar Olimpiyatı bilgi Sınavımıza” Çorlu ve civar ilçelerden yoğun katılım oldu, sınava yaklaşık 1000 öğrenci katıldı.

Trakya Koleji Harika Çocuklar Olimpiyatı Bilgi Sınavına Yoğun Katılım!
 Trakya’da en büyük kampüs alanına sahip okul olan Özel Trakya Koleji’nin bahçesi yoğun kalabalık nedeniyle doldu taştı. Öğrenciler sınavda ter dökerken, okul rehberlik birimi tarafından öğrencilerin ailelerine 10-14 yaş arası “Okul Başarısında Ailenin Rolü ve Aile içi İletişim” konulu seminer verildi. Özel Trakya Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Hülya AKASLAN tarafından dil edinimi hakkında küçük yaştaki çocuklara iki yabancı dil kazandırılması konusunda bilgilendirme yapıldı. Kolej Müdürü Hüseyin Gürçay ve İlkokul/ Ortaokul Müdürü İlkay ENGİN  değişen eğitim sistemi ile ilgili bilgi verdi ve bu konuya veliler tarafından büyük ilgi gösterildi. Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Kurucu Temsilcisi Sayın Şule ÇALIŞKAN: “Özel Trakya Koleji’nin eğitime verdiği destek her geçen gün katlanarak artacaktır. Trakya Kolejinin yaptığı etkinliklerin ve düzenlediği seminerlerin bölge halkı tarafından yoğun talep görmesi bizleri gururlandırıyor.” dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.