Tarih: 10.04.2014 11:19

Ofd Üyelerinden Balık Müzesi Turu

Facebook Twitter Linked-in

Mumyalara Dokundular 

Balıkçı Kenan Tesisleri’nin Bu Kez Konuğu Ofd Omurilik Felçlileri Derneği Üyeleri Oldu. Balıkçı Kenan’ın Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ndeki Yüzlerce Mumya Deniz Canlısını Yakından İnceleme Fırsatı Bulan Dernek Üyeleri, Deniz Canlısı Türleriyle İlgili Balıkçı Kenan Balcı’dan Bilgi Aldı.

 

Sandalyeden Eğere Oturdu 

Derneğin Asansörlü Özel Araçlarıyla Geldikleri Müzeyi Tekerlekli Sandalye İle Dolaşarak İnceleyen Ofd Üyeleri, Tekerlekli Sandalyeden İnerek Köpekbalığının Sırtına Yerleştirilmiş Eğer Üzerine Oturup Hatıra Fotoğrafı Çektirdiler. Müze Gezisinin Ardından Balık Ziyafeti Çeken Ofd Üyeleri, Binlerce Deniz Canlısı Türü Ve Materyallerin Yer Aldığı Müzeye Hayranlıklarını Dile Getirdiler. Ofd Üyelerine Müze Gezileri Sırasında Aileleri De Eşlik Etti. 

 

Ofd: Engeller Kaldırılsın

 Bu Arada, Yaptıkları Gezilerde, Yaşamlarında Engel Tanımadıklarına, Görülmemişe Ulaşmak İçin Gösterdikleri Çabanın Süreceğine Dikkati Çeken Ofd Üyeleri, “Hiç Birimiz Doğuştan Engeli Değiliz. Her Birimiz Çeşitli Kazalar Sonucunda Tekerlekli Sandalye İle Tanıştık. Ama Yaşam Azmimizi, Engelleri Yıkma Azmimizi Hergün Daha Da Artırdık. Herkes Bir Engelli Adayıdır. Bu Yüzden Özellikle Yerel Seçimin Ardından Yeni Seçilen Belediye Başkanlarından Ve Belediyecilerimizden Dileğimiz Engellilerin Önündeki Asıl Engelleri Kaldırmalarıdır” Dediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —