Tarih: 01.01.0001 00:00 501

Türkiye'nin En Değerlisi

Kozalakların Pırlantaya Benzer Formundan Adını Alan Kozalac.Com, Kullanıcılarına Ünlü Tasarımcıların Takı Ve Aksesuarlarını Sunuyor.

Türkiye
 Ünlü Tasarımları Uygun Fiyatlarla Satışa Sunması Ve Ve Ulaşılamaz Zannedilen Gerçek Mücevherleri Ulaşılabilir Kılmasıyla Dikkat Çeken Kozalac.Com, Türk Tasarımcıların Da İmzasını Taşıyan Özel Ürünleri İle Mücevheratta Yeni Bir Değer Oluşturuyor.

En Özel Mücevherler Vıp Hizmetle

Mücevher Kategorisinde 7 Farklı Marka, Aksesuar Kategorisinde İse 20 Farklı Markayla Takı Ve Aksesuar Tutkunlarıyla Buluşturan Kozalac.Com, Toplam 5000 Farklı Ürünle Herkesin Bildiği Ve Kendi Zevkine Uygun Ürünlere Ulaşabildiği Bir Platform Haline Gelmeyi Hedefliyor.

Aralarında Acacia, Serdar Koçhisarlı, Bernar Havlici Gibi Ünlü Tasarımcıların Ürünlerinin Kozalac.Com, Tasarımcılarının Koleksiyonlarını İlk Kez Kullanıcılarına Sunarak, Kullanıcılarına “İlk”Leri Yaşatıyor.

Kozalac.Com’un Öne Çıkan Özellikleri Arasında, Seçilen Ürüne Özel Kombin Önerileri Sunulması, 5 Bin Tl Üzeri Ürünleri “Özel Sunum” Ayrıcalığıyla Yakından İnceleme Hizmeti Ve Satın Alınan Ürünlerin Vıp Teslimat İmkanıyla Güvenli Alışveriş İmkanı Yer Alıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.