Tarih: 11.04.2014 13:08

Fedakârlığa teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

 CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner CHP Avcılar İlçe Kadın kollarını ziyaret ederek,  belediyeyi yeniden kazanmaları nedeniyle ilçe kadın kollarını tebrik ettiler. Belediye Başkanı Handan Toprak’ın da katıldığı toplantıda Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı kınandı.  Belediye Başkanı Handan Toprak, olağan konuşmasını yapıp, seçimlerde kadınların ve gençlerin gösterdiği fedakârlığa övgüler yağdırıp onlara teşekkür etti. SALDIRIYI KINADI

Dr. Handan Toprak konuşmasında  “Arkadaşlar bugün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik menfur bir saldırı olmuştur. Bu saldırıyı nefretle kınıyorum.  Bu saldırının arkasında kim ya da kimler varsa bir an önce ortaya çıkarılmasını talep ediyoruz” dedi.  Saldırıyı Toprak’ın bu açıklamasıyla öğrenen birçok kadın ise önce bir şaşkınlık yaşayarak bir birine ‘Ne olmuş?’ sorarken, saldırının detayının öğrenmesiyle bu kez tüm kadınlar saldırıya şiddetle tepki gösterdiler.

KADINLARIN COŞKUSU

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner CHP Avcılar İlçe Kadın Kolları başkanı Seher Polat ise  İstanbul’da tek kadın belediye başkanı seçilen Dr. Handan Toprak’ın kazandığı bu başarının kendileri için büyük bir sevinç kaynağı olduğunu belirterek, “Kadınlar Avcılarda büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı Tüm Türkiye’ye örnek olsun” diye konuştular. Dr. Handan Toprak daha sonra partiye yeni üye olan kadınlara rozetlerini taktı.  Partili kadınlar daha sonra Dr. Handan Toprak büyük sevgi gösterisinde bulunarak nazar boncuğu taktılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —