Tarih: 11.04.2014 13:13

Başkanımız Meclisiyle Sizlerin Emrinde

Facebook Twitter Linked-in

 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, belediyede coşkuyla karşılandı. Silivri İlçe Seçim Kurulu’ndan teslim aldığı mazbatasının ardından belediyede alkışlarla karşılanan Başkan Işıklar’ı, CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Mevlüt Aslanoğlu ile CHP Parti Meclisi İbrahim Yener, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve İlçe Yönetimi, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yalnız bırakmadı.

 

Tuğlu; 'Belediye Başkanımız Meclisiyle Sizlerin Emrinde”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu; 'Türkiye’de demokrasiyi yerleştirmek adına, büyük bir çalışma yaptık. Bu alanda bize destek olan partili arkadaşlarımı ve demokrasimizin büyük bir parçası olan diğer tüm siyasi partilerimizi kutluyorum. Bu gün belediye başkanımız, meclis üyelerimiz mazbatalarını aldılar ve göreve başladılar. Beş yıl boyunca belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz sizlerin emrinde olacaklar, sizlerin sorunlarını giderme konusunda her türlü çabayı göstereceklerdir.”

 

Arslanoğlu; 'Özcan Işıklar’ın Çalışmasına Hayran Oldum”

CHP İstanbul Milletvekili Mevlut Arslanoğlu; 'Ben Özcan Işıkları tanımazdım, çalışkanlığına çabasına hayran oldum. Kapatılan sekiz belediyeden sonra Silivri’ye bu hizmetleri yaptıysa ben sizlerin vicdanına bırakıyorum. Herkes şunu bilsin Özcan Işıklar artık CHP’nin belediye başkanı değildir. Özcan Işıklar tüm Silivri’nin belediye başkanıdır. Oy versin, vermesin biz insanı insanca görür, herkesi kucaklarız. Bundan sonra işimiz zor daha çok çalışmalıyız, bizler ona çok yardımcı olmalıyız Özcan Işıklar geçen dönem çalıştığının daha fazlası çalışarak ona destek olanların başını önüne eğmeyecektir.”

 

Çelebi; 'Kolay Günde Değil, Zor Günde Beraber Olmak Önemlidir!”

CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi; 'Kolay dönemde herkes yanında olur. Belediye başkanı seçildikten sonra herkes taraf tutar önemli olan kolay günde beraber olmak değil, zor günde beraber olmak! Biz sevgili başkanımızın o zor gününde de, güzel gününde de beraber olduk. Bu seçim sürecince emeği geçen gece, gündüz çalışan arkadaşlarımın hepsini kutluyorum.”

 

Yener; 'Tüm Baskılara Rağmen Büyük Bir Başarı Elde Ettiniz”

CHP Parti Meclisi Üyesi İbrahim Yener; 'Bütün Silivrileri kutlamak istiyorum, yine CHP’li bir belediye başkanını burada seçtiler. Bütün baskılara rağmen diktatörün bütün zorlamalarına rağmen bir CHP belediye başkanını burada seçmek Silivri için başarıdır. O yüzden sizleri kutluyorum.”

 

Işıklar; 'Umutlarınızı Emanet Ettiniz Ben De Sizlerin Umudu Olacağım”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleşen karşılama töreninde yaptığı konuşmasında; 'Görev yaptığımız beş yıl boyunca farklılıklarımızı önemsemeden, onları zenginlik sayarak, merkezine insanı koyarak, ayırmadan, kayırmadan, ötekileştirmeden, kimliğine, nerden geldiğine, ne giydiğine bakmadan insan sevgisini merkezine koyan bir anlayışı yaymaya çalıştık. Bize emanet edilen ilçemize beş yıl boyunca gözümüz gibi baktık. Mukaddes bir yer gibi gördük. Aynı inançla ve değerle bakacağımızdan bundan sonra da hiç şüpheniz olmasın. Bu seçimde farklılıklarımıza rağmen ortak bir paydada buluştuğumuzu gördüm. Bu seçim siyaseti alaycı, baskıcı, parti binalarında yapanlara bir cevap oldu. Ben burada herkesin önünde söz veriyorum. Silivri’de herkesle konuşabilen bir kişi olacak o da ben olacağım. Geçen dönem bunu yaptım seçildikten sonra rozetim yok partim yok. Ben bu şehirde neyi emanet aldığımı biliyorum. Sizler bana geleceğinizi, umutlarınızı emanet ettiniz ben de sizlerin umudu olacağım. Başınızı öne eğmeyeceksiniz, yüzünüzü kızartmayacağız” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —