Tarih: 11.04.2014 15:52

Lider Profesyonel Mutfak Okulu

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye'nin lider profesyonel mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), 18 Nisan 2014 Cuma günü kapılarını, aşçılık mesleği ve MSA’nın profesyonel eğitim programlarıyla tanışmak isteyenlere açıyor. Maslak’ta bulunan MSA Auditorium’da düzenlenecek Tanıtım Günü saat 12:30 ve 17.00’de olmak üzere iki ayrı seans şeklinde gerçekleştirilecek. 

MSA Tanıtım Günü’ne aşçılık mesleği, MSA’nın eğitim sistemi, uluslararası diploma değeri, kariyer fırsatları, okulun kural, işleyiş ve müfredatı gibi konularda bilgi almak isteyen şef adayları, veliler, sektör profesyonelleri ve diğer ilgililer katılacak. MSA yetkilileri, katılımcılara detaylı bilgi verecek ve okulu gezdirecek. İsteyen katılımcılar buluşma sırasında okula başvuru yapabilecek. 

Mutfak Sanatları Akademisi 

2004 yılında kurulan ve Maslak’taki kampüsünde faaliyet gösteren Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), verdiği ayrıcalıklı eğitim ile dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösteriliyor. MSA bugüne kadar yiyecek-içecek sektörüne üç bini aşkın mezun verdi. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel bir okul olan MSA, dünyanın en büyük akreditasyon kurumları olan City & Guilds, Pearson/EdExcel ve Scottish Qualification Authority tarafından akredite edilmiş ve Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından 2011 yılında “profesyonel mutfak eğitiminde yüksek kalite ödülü” ile ödüllendirilmiş dünyadaki tek okul. MSA mezunları, Türkiye’nin önde gelen işletmelerinin yanı sıra New York, Londra, Paris, Milano, Dubai başta olmak üzere dünyanın her yerinde önemli işletmelerin mutfaklarında görev yapıyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —