Tarih: 01.01.0001 00:00 230

Babyneo Bebeklere Şıklığın Kapılarını Açıyor

Yıkanabilir bebek bezlerinin öncü markası BabyNEO, tasarladığı kot desenli bebek bezleri ile bu sezon da bebek modasına yön veriyor. Hem rahat hem de şık BabyNEO kot bebek bezleri ile bu bahar bebekler cıvıl cıvıl olacak.

Babyneo Bebeklere Şıklığın Kapılarını Açıyor
 Sağlıklı bebek ürünleri markası BabyNEO, özel olarak tasarladığı kot desenli bebek bezleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Yıkanabilir olması ve doğal içeriği ile sağlıklı nesiller yetiştiren BabyNEO, bebeklere şıklığın kapılarını açıyor. Hava geçiren yapısıyla nefes alabilen BabyNEO yıkanabilir kot bebek bezleri, pişik oluşumunun önüne geçiyor. Microfiber kumaştan üretilen bebek bezleri, bebeklerin cildinin zarar görmesini de engelliyor.

 

BabyNEO, kot desenli bebek beziyle hem ailelerin hem de bebeklerin ilgisini çekiyor. Kot görünümlü bebek bezleri bebeklerin sağlıklı büyümesine destek verirken, şıklıklarından da ödün verdirmiyor. Çevreye dost BabyNEO kot desenli bebek bezi sıvı tutucu yapısıyla bebeklerin rahat etmesini sağlıyor.

 

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde, organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulmakta.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.