Tarih: 01.01.0001 00:00 209

350 Öğrenciden Ağlatan Naat

Avrupa’daki Türk okullarında eğitim gören Arnavut, Boşnak, Türk ve Kürt kökenli 350 öğrenci Peygamber Efendimiz’e (sav) olan sevgisini Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kasidelerle dile getirdi. Programa katılanlar duygulu anlar yaşa

350 Öğrenciden Ağlatan Naat
 Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Pey­gam­ber Efen­di­mi­z’­i (sav) an­ma amaç­lı dü­zen­le­nen na­at prog­ra­mı bu yıl Ku­zey Ren Vest­fal­ya eya­le­ti­nin baş­ken­ti olan Düs­sel­dor­f’­ta ya­pıl­dı. Eb­ru Kül­tür Mer­ke­zi­’nin or­ga­ni­zas­yo­nuy­la Düs­sel­dor­f’­un en ih­ti­şam­lı sa­lon­la­rın­dan ISS Do­me­’da dü­zen­le­nen prog­ra­ma bin­ler­ce gur­bet­çi ka­tıl­dı. Prog­ram­da, Av­ru­pa­’da­ki Türk okul­la­rın­da eği­tim gö­ren, Ar­na­vut, Boş­nak, Türk ve Kürt kö­ken­li 350 öğ­ren­ci pey­gam­ber sev­gi­si­ni ses­len­dir­dik­le­ri ila­hi­ler­le di­le ge­tir­di. Din­le­yen­le­rin göz­yaş­la­rı­nı tu­ta­ma­dı­ğı prog­ram­da, öğ­ren­ci­ler Ku­r’­an-ı Ke­rim oku­du, Na­atı Şe­ri­f’­ler ses­len­dir­di ve ila­hi­ler oku­du.  



Kar­de­şin Kar­deş­le Kav­ga­sın­dan Fit­ne Çı­kar

Te­le­viz­yon­lar­dan da ya­yın­la­nan prog­ra­mın fi­na­lin­de ge­ce­de su­nu­cu­luk ya­pan Be­dir­han Gök­çe, “Al­lah ül­ke­mi­ze, bir­li­ği­mi­ze göz di­ken­le­re fır­sat ver­me­sin. Di­le­rim bu kas­vet­li bu­lut­lar tez za­man­da kalk­sın. Ve her­kes bil­sin ki kar­de­şin kar­deş­le olan kav­ga­sın­dan bir ci­hat çık­maz. Sa­de­ce fit­ne çı­kar” de­di.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.