Tarih: 01.01.0001 00:00

Karaman Güngörenlilerle Buluştu

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, 30 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek veren Güngörenlilere teşekkür programlarına katıldı.

Karaman Güngörenlilerle Buluştu
 2014 yerel seçimlerinde, Güngörenlilerden bir kez daha güvenoyu alarak yeniden belediye başkanlığına seçilen Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman Güngörenlilere teşekkür programlarına katıldı. Sabah saatlerinde düzenlenen teşekkür konvoyuyla beraber tüm Güngören halkını selamlayan Başkan Karaman karanfillerle Güngörenlilere teşekkür etti. Ardından, Güngören’in yeni yaşam alanı Güngören Parkta düzenlenen kutlama töreninde tebrikleri kabul eden Karaman, desteklerini esirgemeyen Güngörenlilere teşekkürlerini iletti. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ın yanı sıra Ak Parti Güngören İlçe Teşkilatı Başkanı Ercüment Sever, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Güngören’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda Güngörenlinin katıldığı program yoğun ilgi gördü.


Güngören’de iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 2009 Yerel seçimlerinde %43.8 olan oy oranını 2014 seçimlerinde %50.40’a yükselterek önemli bir başarıya imza atan ve mazbatasını alarak göreve başlayan Şakir Yücel Karaman, düzenlenen kutlama töreninde seçimde kendisine destek veren Güngörenlilere seslendi. Mitingi andıran bir kalabalığın toplandığı kutlama töreninde kendisini yalnız bırakmayan sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek başkanları, parti mensupları ve Güngörenlilere katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Karaman “Güzel bir seçim çalışması döneminden sonra biz istedik ki, geçtiğimiz ay açılışını yaptığımız bu güzel tesiste hep beraber bir program yapalım. Sizlere teşekkür etme fırsatını bulalım. Seçim döneminde güzel çalışmalar yaptınız, destek verdiniz. Sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, sandık başında görev alan müşahitlerimize ve onlara destek veren tüm Güngören halkımıza en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Güngören’e, kendi iradenize, Ak Partiye, bizlere, Yeni Türkiye’ye sahip çıktınız. Ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.


Organizasyona ev sahipliği yapan ve geçtiğimiz ay Güngörenlierin hizmetine açılan Güngören Park ile ilgili bilgiler veren Başkan Karaman “Burası İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Güngören’e hediyesidir. İçerisinde yeraltı otoparkı olan park ile bölgedeki otopark sorununu güvenilir bir çözümle sona erecek. İki katlı olarak tasarlanan otopark, Haznedar ve Güven Mahallelerinin otopark sorununa çözüm üretip vatandaşlara güvenle araçlarını bırakabilecek bir alan sunuyor. Ayrıca otopark alanı haftanın belirli bir gününde semt pazarı niteliğinde kullanılacak. Hem pazar esnafı hem de Güngörenli vatandaşlarımız hijyenik, düzenli ve ferah bir modern pazar alanına kavuşacak. Buranın tüm devrini, işletmesini, bakımını da önümüzdeki ay meclisiyle beraber büyükşehirden alacağız. Gördük ki, Güngörenliler burayı çok sevdi. İhtiyaca daha iyi cevap verebilmek için oyun alanlarını ve oturma alanlarını da genişleteceğiz” şeklinde konuştu.


Güngören’de yeni dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi veren Şakir Yücel Karaman, Güngörenlilere yeni Nikâh Salonu ile Gençlik Merkezi inşasının da müjdesini verdi. Seçim gününe kadar dahi çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaman, 'Biz size güvendik. Büyüklerimizin, annelerimizin dualarına güvendik. Hizmetlerimiz, sizin desteğinizle hiç durmadan devam ediyor. Artık seçim geride kaldı ve önümüzde uzun bir hizmet süreci var. Rabbimin de iziyle şimdi hizmet etme sırası bizde. Yeni projelerle, hep beraber yolumuza devam edip, Güngören’de daha yaşanabilir bir şehri hep beraber kuracağız. Destekleriniz ve katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim, başta Başbakanımız olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımızın ve bizim yardımcımız olsun diyor, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Yeni dönem Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve dernek başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından yapılan ikram ile kutlama ve teşekkür programı sona erdi. 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.