Tarih: 01.01.0001 00:00 146

Halkın yeni evinde 5’inci dönem coşkusu

“Hizmete devam” diyerek Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün 5’inci dönemde de belediye başkanlığı görevine seçen Büyükçekmeceliler, “Beşi bir yerde” ismi verilen pasta ile seçim zaferinin keyfini çıkardılar.

Halkın yeni evinde 5’inci dönem coşkusu
 Tören andımız ile başladı

Mimarisi ile Türkiye’nin gündemine oturan ve Akgün tarafından “halkın yeni evi” olarak adlandırılan yeni belediye sarayının önünde gerçekleştirilen kutlama törenine Büyükçekmeceliler yoğun ilgi gösterdiler. Büyükçekmece Belediyesi’nin Çocuk Korosu üyeleri miniklerin İstiklal Marşı ve Andımız’ı okumasıyla başlayan program, Akgün’ün CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte vatandaşları selamlamasıyla devam etti.

Hasan ağabey duayenimiz

Akgün’ün belediyeciliğin doktoru olduğunu hatırlatan Çelebi, “İstanbul’un en güzide ilçelerinden birisi olan Büyükçekmece’yi emin ellere teslim ettiniz. Akgün, belediyeciliğin doktorluğunu yapmaya devam edecek olması sizler için büyük bir şans diyerek” vatandaşlara hitap etti. Işıklar da “Silivri, Çatalca, Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nde çağdaş yaşamın olduğu, Atatürk İlke ve İnkılapları’na sahip çıkılan bir ada oluşturduk. Hasan ağabeyimiz bizim duayenimiz. Hizmet için şimdiye kadar verdiği mücadeleye saygı duyuyorum. Bundan sonra da mücadele edeceğinden şüphem yok” dedi. Akgün ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Sizlerle birlikte yaptık

Belediye başkanlığına halk 5 defa teslim etmez. Bu rekor benim değil sizin rekorunuz. Bu Büyükçekmece halkının eğitim, kültür ve dünyaya bakış açısını ortaya koyan en önemli bir tespittir. Bizim karakaşımıza kara gözümüze kimse bayılmış değil. Halkımız istek ve talepleri doğrultusunda 21 sene önce aday oldum. Bu zamana kadar ne yaptıksa sizlerle yaptık. Dünyanın en iyi kentlerinden biri olduk, Avrupa Konseyi tarafından 12 Star City Yıldız Şehri seçildik, kültür ve sanatta dünya rekorlar kitabına girdik. Bunları hep sizin sayenizde gerçekleştirdik ve Büyükçekmece kültür ve sanatta Türkiye’ye öncü oldu.”

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.