Tarih: 01.01.0001 00:00 179

BAŞKAN VEKİLİ OLDU

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından belediyede yeni bir görevlendirme daha yapıldı.

BAŞKAN VEKİLİ OLDU
 Belediye Başkan Yardımcısı olarak iki dönem görev yapan Gürbüz Süleymanoğlu, 3’ncü dönem AK Parti Belediye meclis üyesi seçilerek, Başkan Kadıoğlu tarafından Başkan Vekili olarak tayin edildi. Başkan Kadıoğlu’nun 3 dönemdir, yanında hizmet eden Gürbüz Süleymanoğlu bundan sonra yeni görevinde Belediye Başkan Vekili olarak devam edecek. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun il dışı ve yurt dışı gezilerinde, izinli dönemlerinde Gürbüz Süleymanoğlu Belediye Başkan Vekili olarak görev yapacak.

'Durmak yok yola devam'

Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu yeni görevinde Başkan Kadıoğlu ile birlikte Esenyurtlulara daha iyi hizmet etmek için “durmak yok yola devam” dedi. Süleymanoğlu, “ Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte 10 yıl boyunca başarılı projelere imza attık. Bugüne kadar güveninden ve vermiş olduğu yeni görevden dolayı Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum. Başkanımız ile birlikte ekip olarak ilçemize büyük hizmetlerde bulunduk. Bundan sonrada yine aynı hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bize güvenen halkımızı, hemşerilerimizi ve Esenyurtluları hiçbir zaman yalnız bırakmadan, mahcup etmeden “durmak yok yola devam” diyoruz.” dedi.        


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.