Tarih: 01.01.0001 00:00 406

Atatürk’ün çocuklarına sahip çıkın

Büyükçekmece Atatürk İlkokulu müdürü Yaşar Hüseyin Ay ve okul aile birliği başkanı Gülay Erbaş işbirliğinde düzenlenen 23 Nisan etkinliğinde 35 çocuğun yüzü güldü.

Atatürk’ün çocuklarına sahip çıkın
 18 ilde 50 şubesi bulunan Bursa Kebap Evi Büyükçekmece şubesi yetkilisi Ömer Tanrıyakul’un misafiri olarak öğle yemeğinde BKE’de ağırlanan 35 çocuk kendilerine gösterilen ilgiden memnun olurken, hatıralarında unutamayacakları bir 23 Nisan yaşadı. Okul aile birliği başkanı Gülay Erbaş açıklamasında; “ Okul aile birliği olarak maddi durumu olmayan öğrencilerimizi tespit ettik. Birlikte bir gün geçirmek istedik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında bu projemizi hayata geçirmek istediğimizi ilettiğimiz okul müdürümüzün de desteğini alarak, Bursa Kebap Evi Büyükçekmece şubesinde öğle yemeğinde okulumuz öğrencilerini ağırladı. Kendilerine okulum ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Erbaş; “Atatürk’ün çocuklarına sahip çıkın”

Atatürk İlkokulu okul aile birliği başkanı Gülay Erbaş, Atatürk mahallesinde yaşayan herkesin Atatürk’ün çocuklarına sahip çıkması gerektiğinin altını çizerken, “Bizim mahallemiz, bizim okulumuz ve bizim çocuklarımız, geleceğimizi emanet etmek istiyorsak en iyi imkânları sunmalı ve eğitimlerinde gereken özen ve desteği göstermeliyiz. Okul aile birliği üyeleri olarak her alanda projeler yapmaya devam edeceğiz, amacımız onlar için kaliteli eğitim alabilecekleri mekânlar ve kaliteli zaman geçirebilecekleri etkinliklerde geleceğe hazırlamak. Mahallemizde yaşayan herkesi okulumuza, geleceğimize ve Atatürk’ün çocuklarına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Haber: Filiz KELEŞ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.