Tarih: 01.01.0001 00:00

Kent içi ulaşımda yol güvenliği tartışılacak

Karayolu güvenliğine ilişkin toplumsal bilincin artırılması amacıyla, “Kent İçi Ulaşımda Yol Güvenliği” konulu bir konferans düzenlenecek. Aygaz’ın da sponsorları arasında bulunduğu konferans, 28 Nisan Pazartesi günü Türkiye Sü

Kent içi ulaşımda yol güvenliği tartışılacak
 Konferansta, kent içi ulaşımda yolculuk güvenliği, trafik kazalarını azaltma yönündeki hedef ve stratejilerin yanı sıra, konuyla ilgili uluslararası platformlarda düzenlenen çalışmalar ele alınacak.İstanbul, 26 Nisan 2014 – Kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye’nin lider enerji şirketi olan Aygaz, uluslararası sivil toplum kuruluşu olan ve dünya çapında pek çok sürdürülebilir ulaşım projesine imza atan EMBARQ’ın Türkiye ayağı ile işbirliği gerçekleştiriyor.

Karayolu trafik güvenliğine ilişkin toplumsal bilincin artırılmasını amaçlayan işbirliği kapsamında, EMBARQ Türkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği’nin ev sahipliğinde “Kent İçi Ulaşımda Yol Güvenliği” temalı konferans düzenlenecek. Her yıl mayıs ayının ilk haftası kutlanan ‘Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’na denk gelen Konferans, 28 Nisan Pazartesi günü İstanbul Karaköy’deki “Salt Galata’da” düzenlenecek.

 Kirli yakıt kullanımı, hava kirliliği ve sera gazı emisyonlarını azaltmayı temel hedefleri arasında konumlandıran EMBARQ’ın etkinliğinin destekçisi olan Aygaz da çevreye verilen zararları en aza indirmek için çalışıyor. Kaynağından son kullanım noktasına yapılan değerlendirmelerde diğer yakıtlardan daha düşük karbon emisyonuna sahip olan otogaz, çevreci bir tüketim alternatifi sunuyor. Geçen yıl Türkiye’de LPG’li araç kullanımı sayesinde yaklaşık 1 milyon ton daha az karbondioksit salımı gerçekleşti. Ayrıca LPG’de, küresel ısınmada karbondioksitten sonra en büyük payı bulunan Siyah Karbon maddesi de bulunmuyor.

 ‘Kent İçi Ulaşımda Yol Güvenliği’ konferansında; yol güvenliği, Türkiye’nin trafik kazalarının azaltılması yönündeki hedef ve stratejiler ile uluslararası organizasyonlar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktarılırken sorun ve çözüm önerileri de masaya yatırılacak. Konferans dâhilinde Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Güvenliği Platformu, Ulaştırma Bakanlığı, Polis Akademi TUGAM Başkanlığı, EMBARQ Türkiye-Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, WHO-Dünya Sağlık Örgütü, Kızılay ve İETT yetkilileri de konuşmacı olarak katılacak. Konferansta, akademisyenlerin yanı sıra STK, kamu kurumları, yerel yönetim ve özel sektör temsilcileri de uzmanlık alanlarına göre deneyimlerini paylaşacak.

 


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

AK Parti ve CHP’de değişim rüzgarı!

Altay ; Yarım Kalan İşleri Tamamlayacağız.

Aydilge sözünü tuttu

Gümrük'ten 8 Milyar TL'lik rekor yakalama!

İşsizlik verileri açıklandı

Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi

ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni

KAMUOYUNA DUYURULUR…

Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  

Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI

Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

KARYA FARMA HBX-ARGE'DEN KIRMIZI ÜÇLÜ PROJESİ

Recep Erol, Ramazan Bayramı Mesajı

Türkiye’nin taşınma haritası çıktı...

Başkan Er Polis Haftası'nı kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.