Tarih: 01.01.0001 00:00 641

Atatürk’ün çocukları eğlenceye doydu

Atatürk’ün çocukları okul müdürü Yaşar Hüseyin Ay ve okul aile birliği başkanı Ebru Kaya ve okul aile birliği yönetimi Gülşen Filik, Zekiye Bocutcu, Hülya Karakuş, Dilek Baskıcı işbirliğinde okul bahçesinde düzenlenen 23 Nisan

Atatürk’ün çocukları eğlenceye doydu
 Etkinlik alanına sığmayan velilerden teşekkür

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe veliler ve mahalle sakinleri yoğun bir katılım gösterirken, öğrencilerin hazırladığı muhteşem gösteriler göz doldurdu. 23 Nisan heyecanını aileleriyle birlikte yaşayan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyorken, veliler uzun süredir bu kadar heyecanlı bir etkinlik yaşamadıklarını ifade ederek etkinlik için yetkililere teşekkür etti. Çocukları tarafından hazırlanan gösterileri izlemek için okula gelen veliler ve mahalleli etkinlik alanına sığmayınca okulun bahçe duvarından gösteri alanını izledi.

 

“Unutamayacakları bayramlar yaşasınlar”

Atatürk İlkokulu okul aile birliği başkanı Ebru kaya, “değişen okul aile birliği ile okulumuza yeni bir kimlik kazandırmak istiyoruz. Her biri birbirinden heyecanlı okul aile birliği üyesi arkadaşlarım Atatürk’ün çocuklarına ve okulumuza sahip çıkmak için çalışacağız. 23 Nisan şenliklerini velilerimizin de katılımı ile coşku içinde kutladık. Tüm bayram ve özel günlerde velilerimizin de katılım ve desteği ile çocuklarımıza unutamayacakları hatıralar bırakmak istiyoruz” dedi.


“Kermese Davet”

Okul aile birliği başkan yardımcısı Gülay Erbaş, bahar aylarında düzenledikleri kermes heyecanını yaşadıklarının altını çizerken, “ Kısa bir süre sonra okulumuzda açacağımız kermesimize mahallemizde bulunan herkesi davet ediyoruz. Velilerimizden eş, dost, komşu ve akrabalarını kermesimize davet etmelerini isteyeceğiz. Çoçuklarımızın geleceğe hazırlandığı okulların temel taşları olan velilerimiz bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.


“Manevi desteğe ihtiyacımız var”

Erbaş, “ okul aile birliği olarak her zaman söylediğimiz gibi, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocukları en iyi şartlarda hayata hazırlamak için, her alanda projeler yapmaya devam edeceğiz. Bu düşünce ile yolumuzda ilerlerken, velilerimiz ve Atatürk mahallesi sakinlerinden manevi destek istiyoruz” dedi.

Haber: Filiz KELEŞ

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.