Tarih: 16.05.2014 16:27

kordonboyunda denetim yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 Belediye Başkan Yardımcıları  Zafer Özsayın, Ahmet Bayraktar, Park Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta müdürlüklerinden oluşan ekiplerle günün ilk ışığında kordonboyunu gezen Başkan Akgün, “Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar tarafından büyük rağbet gören kordonboyu ve sahil de ki bütün olumsuz ve çirkin görüntüleri tespit ederek, ıslah çalışmalarına start verdik” dedi.Denetim esnasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Akgün ilçe ile ilgili   vatandaşların görüş ve düşüncelerini dinledi.

Daha düzenli, daha gelişmiş bir kent için hepimize ayrı ayrı  görevlerin düştüğünü belirten Akgün' Denetimlere esnafımızın da vatandaşlarımız gibi olumlu bakması, Büyükçekmece'nin gelişmişliğinin cok guzel bir göstergesidir. Şehrimizi yönetirken  her zaman halkımızın görüş ve düşüncelerine önem verdik. Bu görüş ve önerilerden ekibimiz ile uygulanabilir olanları derhal hayata geçirerek halkımızın da şehir yönetimine katkısını her zaman sağladık' dedi.

Büyükçekmece sahilindeki yaşamsal  güzelliğin dünya çapında bir üne sahip olduğunu vurgulayan Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ' Yurt dışına gidenler yabancıların Büyükçekmece sahilini ballandıra ballandıra anlattıklarına çokça şahit olmuşlardır. Çünkü çevresel güzelliğin yanı sıra Büyükçekmece Belediyesi  olarak tertemiz yaşanabilir bir sahile sahip olabilmek için oldukça çalışıyoruz” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —