Tarih: 01.01.0001 00:00 354

Otizm Cafe Benzersiz Olacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören otizmli çocukları ziyaret etti. Okul Müdürü Alper Bayram ile görüşen Başkan İmamoğlu, eksiklerin çözümü için ilgili bir

Otizm Cafe Benzersiz Olacak
 Beylikdüzü Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burası içeriği ve öğrencileri çok değerli bir kurum” dedi. Okulun tüm sınıflarını tek tek gezen Başkan İmamoğlu, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin mesleklerin yanı sıra, günlük hayatta işlerine yarayacak faaliyetleri de öğrendiğini gözlemleyen İmamoğlu, yerel yönetim olarak öğrencilerin becerilerinin kullanabileceği ortamlar yaratılabileceğini söyledi.

 

Otizm Cafe Benzersiz Olacak
Çocukların okulda öğrendiği meslekler hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Alper Bayram ise, “Otel- kat görevlisi, mutfak- içecek hazırlama, mutfak- temizleme, cam silme, katlama, ütüleme alanlarında eğitim görüyorlar” dedi. Türkiye’de ilk kez yapılacak olan Otizm Cafe Projesi’nden de bahseden Alper Bayram,  proje ile öğrencilerin hem istihdam edileceğini, hem de oluşacak finans kaynağının okul için kullanılarak eksikliklerin ortadan kalkacağını belirtti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.