Tarih: 17.05.2014 18:49

Ülkemizin ve Milletimizin Başısağolsun

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası ile ilgili duygularını belirterek, “ Ülkemizin ve Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.  Kadıoğlu, yaptığı açıklamada Soma’da bir maden ocağında trafo patlaması ile meydana gelen yangında çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini ve yine çok sayıda maden işçisinin de içeride mahsur kaldığını, ifade ederek derin bir üzüntü içinde olduğunu belirtti. Kadıoğlu, maden ocağında meydana gelen elim kazanın başta Soma olmak üzere ülkenin tamamını yasa boğduğunu ifade ederek, “ Somalı maden şehitlerimizin başta aileleri olmak üzere, Milletimizin ve ülkemizin başı sağ olsun.” dedi.

“MİLLET OLARAK YARALARIMIZI SARMALIYIZ”

Başkan Kadıoğlu, “Millet olarak yas içinde, tüm dualarımız Soma’da hayatını kaybeden kardeşlerimiz için olacaktır. Bu acı ve bu yara hepimizin acısıdır. Soma’da yaşanan kaza nedeniyle millet olarak daha fazla dayanışma, birlik ve beraberlik içinde acımızı paylaşarak, yaralarımızı sarmalıyız. Kazada hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar dileyerek, maden ocağında mahsur kalan madencilerin sağ olarak kurtarılmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye olarak düzenledikleri tüm etkinlik ve programları Soma’da yaşanan üzücü kazadan dolayı iptal ettiklerini söyledi.

 

                  NECMİ KADIOĞLU

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —