Tarih: 01.01.0001 00:00 111

Siyah kurdeleli toplantı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle yeni dönemin durum değerlendirmesini yaparak, “Hedeflerimize ulaşabilmek için önümüzdeki dönemde çok daha fazla çalışmalıyız, sor

Siyah kurdeleli toplantı
 Manisa Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle siyah kurdele takılarak gerçekleştirilen toplantıda belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya gelen Başkan Akgün, Soma için yapabilecekleri maddi manevi destek hakkında da değerlendirmeler de bulundu.


'Yeniliklere açık olmalıyız'
Toplantının devamında daire müdürlerinin yeni dönem için hazırlamış oldukları projeleri tek tek değerlendirmeye alan Başkan Akgün, “ Büyükçekmece artık bir Avrupa kentidir. Buna göre biz de belediye olarak yeniliklere her zaman açık olmak zorundayız. Yapılması gereken işler dışında çağdaş belediyecilik adına yeni projeler üretmek zorundayız. Büyükçekmece’yi daha da modern bir kent haline getirmeliyiz. Bunun için her türlü birikime ve nitelikli bir ekibe sahibiz. Bize düşen tek şey çok daha fazla çalışmaktır” ifadesini kullandı.

“Bu güvene layık olmalıyız”
Beşinci dönem seçimleri kazanmasının kendisine daha fazla sorumluluk yüklediğini kaydeden Başkan Akgün, “ Heyecanım her zamanınkinden daha da fazla. Heyecanımızı kaybedersek zaten başarılı olamayız. İşimizi her zaman severek yapmalıyız. Büyükçekmece halkının beşinci kez bizi bu göreve layık görmesi sorumluğumuzu daha da arttı. Bu bilinçle yeni dönemde daha da yorulacağız. Daha çok çalışıp daha başarılı projelere imza atacağız. Büyükçekmece’nin güvenine layık olmayız.' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.