Tarih: 01.01.0001 00:00 114

Yüzlerce kişi iş sahibi oldu

Bugüne dek yüzlerce işçiyi işverenle buluşturan Küçükçekmece Belediyesi İstihdam Masası, hız kesmeden faaliyetlerine devam ediyor.

Yüzlerce kişi iş sahibi oldu
 Sosyal belediyecilik ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde hizmet veren İstihdam Masası yetkilileri, yaptıkları çalışmaları duyurmak ve daha fazla kişiye ulaşmak için İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’nde düzenlenen 8. Kariyer Fuarı’na  katıldı.

Hedef Büyük

Fuar kapsamında ülke genelinde faaliyet yürüten kurumsal pek çok firma ve markanın yetki isimleriyle bir araya gelen İstihdam Masası yetkilileri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve İstihdam Masası’nın çalışmalarını tanıttı. Kurulan standa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.  İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın’da Küçükçekmece Belediyesi standını ziyaret ederek, yetkililerden hizmetlerle ilgili bilgi aldı.  Aydın, İstihdam Masası yetkililerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi. 

'451 kişinin işe yerleşmesini sağladı '

Bugüne dek pek çok kişiye iş olanağı sağlayan İstihdam Masası, 2013 yılında iş arayan 4800 vatandaşı firmalara yönlendirerek, 451 kişinin işe yerleşmesini sağladı. 2014 yılı Ocak ayından itibaren de 300 vatandaşa istihdam olanağı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi, düzenledikleri kurslar ve eğitici seminerlerle de vatandaşların mesleki gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.