Tarih: 01.01.0001 00:00 135

Şampiyonlar Uysal'ı ziyaret etti

Katıldıkları müsabakalardan şampiyon olarak çıkan Başakşehir'li Taekwondocular Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Şampiyonlar Uysal
 Eski Avrupa Şampiyonu Ebru Yümlü katıldığı İzmir Milli Eğitim Gençler Şampiyonası'nda 1.lik, Yunanistan  2016 Rio Olimpiyatları Büyükler Kategorisi  G-1 Puan Toplama Turnuvası'nda 2.olarak ülkenin ve Başakşehir'in  gururu oldu.  Ebru Yümlü,  İstanbul Şampiyon'u kız kardeşi Eda Yümlü ve Hocaları Mehmet Yümlü ile Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti.

 

Uysal, sporcuya iyi dileklerde bulunarak, 'Başarılarınızla önce Türkiye'nin sonra Başakşehirimiz'in göğsünü kabarttınız. Bundan sonra da başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Sizinle gurur duyuyoruz.  Belediye olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman sürecek' dedi.

Sporcular Belediye Başkanı Uysal'a arkasında Mevlüt Uysal yazılı dabok adı verilen özel taekwondo elbisesi hediye ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.