Tarih: 24.05.2014 12:00

Köprü Görevine Vurgu

Facebook Twitter Linked-in

 Yerel Basın Birliği üyeleri, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beylikdüzü’nde başarılı işlere imza atılacağına emin olduklarını belirten Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, hayırlı olsun dileklerini iletti.


 

Köprü Görevine Vurgu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yaptığı konuşmada halka hizmetleri aktarma noktasında köprü görevi gören basının çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyledi. İmamoğlu meslek ilkeleri üzerine düşüncelerini aktararak, “Uyumlu, paylaşımcı, objektif, özgür ve doğru iletişim sürecinde olduğumuz bir çalışma ortamı yaratacağız. Gündemi yaratan belediyedir. Hizmetleri halka aktaran ise basındır” dedi.


 

Üyelere Teşekkür Etti
Gazetecilik mesleğine ve basın çalışanlarına sahip çıkacak, kendini denetleyecek ve mesleki etik kurallara bağlı kalacak bir kuruluş olmasının anlamlı olduğunu da dile getiren İmamoğlu, “Bu özdenetimin karşılıklı olarak işlerimizi kolaylaştıracağına inanıyorum” dedi ve Türkiye Yerel Basın Birliği genel başkanı Nezir Karayün ve beraberinde ki heyete nazik ziyaret için teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —