Tarih: 24.05.2014 14:16

İnsan Sağlığı Her Şeyden Önemli

Facebook Twitter Linked-in

 Bağcılar’da topluma açık kullanım alanları Bağcılar Belediyesi ilaçlama ekipleri tarafından ilaçlanıyor. Ekipler, ayrıca her yıl ilkbahar ve sonbahar aylarında yılda iki kez olmak üzere rögar kapaklarının girişi ile yıkılan inşaat alanlarını ilaçlıyorlar.

İlçede günde iki kez olmak üzere insan sağlığını tehdit eden haşere, kemirgene yönelik ilaçlama çalışması yapılıyor. İlaçlama çalışmaları park, bahçe ve bina enkazları başta olmak üzere birçok yerde düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yıkım yapılan inşaat alanları ile rögar kapak ağızları da düzenli olarak ilaçlanan yerler arasında bulunuyor. İlçe sakinlerinin başvuruları halinde de talebe göre ilaçlama çalışmaları gerçekleştirilebiliyor.  

“İNSAN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

İnsan sağlını tehdit etme ihtimaline karşılık kemirgen ve haşerelere karşı ilaçlama yaptıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu çalışmaları koruyucu hekimlik çerçevesinde yürüttüklerini söyledi. İlçeyi mimari, sosyal ve kültürel anlamda zenginleştirmek adına birbirinden önemli projeleri hizmete sunduklarını, insan hayatının her şeyden önde geldiğini belirtti. Bağcılar’da sağlık açısından anormal bir durumun söz konusu olmadığını belirten Başkan Çağırıcı “ilaçlama çalışmalarını rutin bir çalışma kapsamında yürütüyoruz. Ayrıca cami, okul ve cem evlerinde de düzenli olarak temizlik çalışması yapan ekiplerimiz var. Bildiğiniz gibi sağlık için de hijyen koşulları oldukça önemlidir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —