Tarih: 01.01.0001 00:00 224

Yüz Güldüren Kermes

Milli Saraylar Kermesi’nden elde edilecek gelirlerin bir kısmı, Esenler Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu’na bağışlanacak.

Yüz Güldüren Kermes
 Milli Saraylar Kermesi açıldı. Dolmabahçe Sarayı Hazine Kapı önünde gerçekleşen açılışa; TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan da katıldı. 23 – 25 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak kermesin gelirleri, yoksul ve engelli çocuklar yararına kullanılacak. Bu kapsamda kermes gelirlerinin bir kısmı, Esenler Tacirler Eğitim Vakfı İlkokulu’na bağışlanacak.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Milli Saraylar personelinin el emeği ürünleri, hazır giyim, dekorasyon, hediyelik eşya ve oyuncaklara kadar çok sayıda ürünün yer aldığı kermese vatandaşların ve turistlerin de ilgisi büyüktü. Kermese katılan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat da, yüzlerce ürünün yer aldığı stantları gezdi ve Milli Saraylar personeliyle sohbet etti. Kermesin çok güzel bir amaca hizmet ettiğini ve bu bağlamda Esenler’den bir okula da bağış yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat, kermes yararına özel yapım bir şekerlik satın aldı. Protokol üyeleri kermeste engelli çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.