Tarih: 01.01.0001 00:00 218

TEKERLEKLİ BASKETBOLA DESTEK

Ülkemizde bu yıl altıncısı düzenlenen Dr. Trawinski Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’nda oynanan Türkiye – Almanya mücadelesini İhlas Koleji öğrencileri de takip ederek tekerlekli basketbola destek verdiler.

TEKERLEKLİ BASKETBOLA DESTEK
 Ahmet Cömert Spor Salonu’nda Türkiye’nin ev sahipliğinde, İtalya, İspanya, Almanya, Amerika ve Kanada’nın katıldığı organizasyonu yerinde takip eden İhlas Koleji öğrencileri bu heyecana ortak oldular. Karşılaşma sonunda düşüncelerini paylaşan İhlas Koleji beden eğitimi öğretmenlerinden Tamer Maden organizasyonun önemine dikkat çekerek, okul olarak salonda yerlerini alarak desteklediklerini belirtti. Başarılı olmak isteyen bir insanı hiçbir engelin durduramayacağının güzel bir örneğini izlediklerini belirten Maden, öğrencilerinde bu müsabakadan önemli dersler çıkaracaklarına inandığını söyledi.

 

Turnuva İki Yılda Bir Düzenleniyor

Ülkemizde 17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen deprem sonucunda Sakarya’da hayatını kaybeden tekerlekli basketbol antrenörü Dr. Hans Joschim Trawinski adına düzenlenen turnuva iki yılda bir düzenleniyor. Dünyanın tekerlekli sandalye basketbolunda önde gelen ülkelerini bir araya getiren organizasyon aynı zamanda 5-15 Temmuz tarihleri arasından Kore’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası öncesi önemli bir hazırlık turnuvası olarak görülüyor


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.