Tarih: 26.05.2014 10:46

Enerjisini Yükseltiyor

Facebook Twitter Linked-in

 Programın “Enerji” modülün de yer alan Büyükçekmece Belediyesi,  Mayıs ayında İstanbul-Harbiye’de gerçekleşen toplantıda, proje sunumu gerçekleştirerek ortak belediyelerin yetkilileri ile proje çalışmaları yaptı.

 Gerçekleşen çalışmalar kapsamında İsveç Başkonsolosluğu’nda Başkonsolos Jens ODLANDER’in verdiği resepsiyona Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Enerji Yönetim Birimi çalışanları katıldı.

Konu hakkında konuşma yapan Başkan Akgün, “Projemizin ara dönem toplantısını sonlandırdık. Büyükçekmece sınırları içinde öncelikle belediye personeline daha sonra tüm vatandaşa uygulanacak 'Web-Tabanlı Enerji Verimliliği Eğitimi' için proje ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca enerji verimliliği ile ilgili özellikle çocuk ve gençlerimize yönelik farkındalık yaratacak faaliyetlerimiz de devam edecek. Büyükçekmece, enerjisini boşa harcamayacak, biriktirecek ve doğaya olan sorumluluğumuzu da bu ve benzeri projelerle unutmadığımızı göstermeye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —