Tarih: 01.01.0001 00:00 195

Miraç Kandili Duygulu Yaşandı

Miraç Kandili nedeniyle Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde düzenlenen özel programda günün anlamına vurgu yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı, vatandaşların kandilini kutladı.

Miraç Kandili Duygulu Yaşandı
 Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde, Miraç Kandili için düzenlenen program sebebiyle yoğun bir kalabalık vardı. Kanal A Haber ise kandil programını Beylikdüzü’nden canlı yayınladı. İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran'ın günün önemini anlatan konuşması ile başlayan programda; İstanbul Müftülüğü İlahi Korosu eşliğinde İstanbul'un önde gelen hafızları, Kur'an-ı Kerim okudu.

 

Kuran-ı Kerim, mevlit ve ilahilerle devam eden miraç kandil özel programın duasını  Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük yaptı. Vatandaşlar, cami avlusuna serilen halılar üzerinde mevlid dinledi ve yatsı namazlarını kıldı. Beylikdüzü halkının yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Çanakçı, Miraç Kandili’nin öneminden bahsederek, “Bu mübarek geceler Allah'ın bize sunduğu güzel iklimlerdir” dedi ve vatandaşların kandilini kutladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.