Tarih: 01.01.0001 00:00 138

Keman Ziyafeti

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezi Keman Kursu yılsonu mezuniyet töreni gerçekleşti.

Keman Ziyafeti
 Büyükçekmece Belediyesi tarafından Sosyal Belediyecilik ilkeleri doğrultusunda oluşturulan ücretsiz halk kursları kapsamında, Keman Kursu eğitimlerini tamamlayan kursiyerler, dönem sonu keman konseri ile müzikseverlerle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi Gazanfer Özcan Gösteri Salonu’nda gerçekleştirilen dönem sonu keman konserine kursiyer velilerinin yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin de katılım gösterdi. 60 kursiyerin yıl boyunca öğrendikleri keman becerilerini sergilediği konser renkli görüntülere sahne oldu. Konser sonrası kursiyerlere sertifika vermek için sahneye davet edilen Şahin, konuşma ve sohbetiyle kursiyerlere ve onları izlemeye gelen seyircilere güzel dakikalar yaşattı.


'Kursiyerlerin düşüncelerini aldı'

Şahin, konuşmasının ardından kursiyerlere “başarı belgelerini” vererek kurs hakkındaki düşüncülerini aldı. Mikrofonla ilk kez buluşan kursiyerler heyecanlarını gizleyemedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.