Tarih: 04.06.2014 17:39

Şampiyon'dan Topbaş'a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 Yüzde 62.7 oy oranı ile İstanbul’daki AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında en yüksek oy oranı ile ikinci kez Esenler Belediye Başkanı seçilen M. Tevfik Göksu, Esenler'den seçilen İBB Meclis Üyeleri ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Başkan Göksu'nun yanı sıra; Esenler'den Ak Parti Büyükşehir Meclis Üyeliğine seçilen, Faruk Aydın, Osman Gökçebaş, Ahmet Bilal Kıymaz, İdris Topdağ, Çiğdem Öz, Murat Gülkıran ve Burhan Şentürk de katıldı.

KARŞILIKLI 'HAYIRLI OLSUN' TEMENNİLERİ

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde İstanbul birincisi olarak, oyunu  yaklaşık yüzde 32 arttırarak seçmenin yüzde 62.7’sinin oyunu alan Başkan Göksu ve beraberindeki  7 Meclis Üyesi ile birlikte; 3. kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na seçilen Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı 'Hayırlı olsun' temennisi ve başarı dileklerinin sunulduğu ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

17 Kasım'da düzenlenen bir törenle Kabe'nin içine girerek, Kabe'nin yıkanmasına şahitlik eden Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, oradan getirdiği Kabe'nin yıkandığı suyu ve Kur'an-ı Kerim'i İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a hediye etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —