Tarih: 01.01.0001 00:00 254

Ardahan Kültür Evi’nden Futbolculara Kahvaltı

Ardahan Kültür Evi, İl Dernekler Birliği futbol turnuvası çeyrek finali öncesi futbolcularına moral kahvaltısı düzenledi.

Ardahan Kültür Evi’nden Futbolculara Kahvaltı
 Ardahan Kültür Evi üyesi ve İşadamı Davut Ülbeği’nin sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltı Esenyurt Nirvana cafe’de gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını ise Ardahan Kültür Evi Derneği Başkanı Tuncer Dağ yaptı.

 

Tuncer Dağ “Ardahan Spor Kulübünü kuruyoruz”

 

Tuncer Dağ konuşmasında; “Turnuvanın başladığı günden bu yana futbol komitemiz tarafından organize edilen bütün faaliyetler için teşekkür ediyorum. Bugün de yine hemşerimiz ve aynı zamanda dernek üyemiz olan Davut Ülbeği arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Turnuvanın başladığı 2010 yılından bu yana kadar Ardahan Kültür Evi Spor Derneğimiz hep gözde bir takım oldu. Bu böylede devam edecek inşallah. Önümüzdeki haftada Ardahan Spor Kulübü adı altında bir spor kulübü kuruyoruz. Artık Ardahanlı sporcularımız Ardahan spor adı altında ve güçlü sponsorlarımızın desteğiyle Ardahan Spor Kulübümüz kuracağız. Bundan sonrada Ardahan Kültür Evi daha güçlü bir Ardahan Kültür Evi olarak yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde zamanda da kendi yerimize taşınacağız. Biz hiç kimseyle kavgalı değiliz olmayacağız da. Biz derneğiz dernekçiliğin kuralı neyse onu yapmaya da bundan sonrada devam edeceğiz kırgınlıkları ve dargınlıkları ortadan kaldıracağız ve bir bütün olarak yolumuza devam edeceğiz. Bugünde bildiğiniz üzere İl Dernekler Turnuvasında çeyrek finaldeyiz. Ardahan Dernek takımımızı ve Kars, Iğdır derneğimizi yalnız bırakmayacağız. Ve her alanda Kars-Ardahan-Iğdır birlik beraberliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

“Gençlerimize verilen değer azalıyor”
Daha sonra kahvaltıya sponsor olan İşadamı ve Ardahan Kültür Evi Üyesi Davut Ülbeği bir konuşma yaptı.  Ülbeği; “Bugünkü kahvaltımızın amacı Esenyurt’taki gençlerimize destek olmak içindir. Artık gençlerimize verilen değer azalıyor. Bu duruma üzülüyorum. Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve onurumuzdur. Ben de geleceğimizin öncüsü olan gençlerimize katkı sağlamak için elimden gelen desteği yapacağım. Bugün çeyrek final maçında da gençlerimize başarılar diliyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

 

'Ardahanlı olmaktan gurur duyuyorum'
Daha sonra Göle Dernek Başkanı Ertekin Baysan söz aldı. Baysan; “Ardahan Kültür Evininde yer aldığı iller arası turnuvada Ardahan ilimizin bu başarılı döneminde iyi bir noktada olmaktan Ardahan Göleli olarak gurur ve onur duyuyorum. Biz Ardahanlılar olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bugün oynanacak çeyrek final maçında arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bizim yöremize yakışan dostluğun, kardeşliğin ve barışın ön plana çıkmasını ve diğer toplumlara örnek olmamız bizim hepimizin görevidir” dedi.

 

“Kültür Evi’nin faaliyetleri keyif veriyor”
Ardından Ardahan Kültür Evi Kurucu Başkanı Barış Yıldırım söz aldı.  “Değerli hemşerilerim bu Pazar günü sizlerle kahvaltıda bir arada olmak bana gurur ve onur veriyor” diyen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; “Ardahan Kültür Evinin yaptığı bütün faaliyetler bana keyif veriyor çünkü burası benim evim. Ben burada yapılan her türlü çalışmadan keyif alıyorum. Bundan dolayı da yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben Ardahan Kültür Evinin daha iyi noktalarda olacağına inanarak bu işe girmiştim. Ardahan Derneği Esenyurt’ta bir ihtiyaçtı ve biz Ardahan Derneğimizi kurarak ihtiyacımı gidermiş olduk. Şimdi de inşallah Derneğimiz yerini alacağız çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi kendi dernek binamızda yürüteceğiz” dedi.

 

 

Ardahan yarı finalde
Öte yandan düzenlenen kahvaltının ardından Ardahan Kültür Evi Futbol takımı akşam saatlerinde Ağrı Derneği Futbol takımı ile karşı karşıya geldi. İl Dernekler Birliği 4 Geleneksel Futbol Turnuvasında çeyrek final maçında Ardahan rakibi Ağrı’yı 3-1 yenerek yarı finale yükseldi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.