Tarih: 01.01.0001 00:00 153

İlk Mezunlarını Uğurladı

İhlas Eğitim Kurumları’nda 2014 yılının ilk mezuniyet coşkusu kutlandı. Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri liseyi bitirmenin coşkusunu doyasıya yaşadılar.

İlk Mezunlarını Uğurladı
 Törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hamdi Özakay, İhlas Koleji Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. Programın açılışı mezunların yıl içinde yaptıkları etkinliklerden hazırlanan slayt gösterisi ile başladı.

 

Okul birincisi Ayşe Hilal Yongacı

Açılışın ardından okul birincisi Ayşe Hilal Yongacı bir konuşma yaparak yaş kütüğüne ismini çaktı. Okul Müdürü Hamdi Özakay Yongacı’ya plaket takdim etti. Ayrıca okulu ikincilik ve üçüncülük ile bitiren öğrencilere de plaket takdim edildi. Öğrencilerin seslendirdikleri şarkılar ve şiirlerle devam eden törende öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi de küçük bir gösteri gerçekleştirdi.

Büyük bir heyecana sahne olan törenin en çok ilgi çeken anı mehteran takımı gösterisi oldu. Mehteran takımının seslendirdiği birbirinden coşkulu marşlara davetliler ve öğrenciler hep bir ağızdan eşlik ettiler. Mehteran takımının ardından kürsüye gelen Okul Müdürü Hamdi Özakay öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Bu yıl oğlunu mezun eden Özakay, hem veli hem de müdür olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Özakay, konuşmasında öğrencilerine iyi insan olmaları yolunda nasihatlerde bulundu.

 

Kapanış şarkısı “Arkadaş”

Konuşmaların bitmesiyle sahneye çıkan öğrenciler hep birlikte “Arkadaş” şarkısını söyledikten sonra kep atarak 4 yıllık lise hayatlarını son erdirmenin mutluluğunu yaşadılar. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.