Tarih: 01.01.0001 00:00 211

Hep Birlikte Sahaya

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi öğrencileri, '3. Basketbol ve Voleybol Şenliği'nde velileriyle birlikte sahaya inerek mücadele ettiler.

Hep Birlikte Sahaya
 3. Basketbol ve Voleybol Şenliği, Esenler Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Sporu sevdirmek ve sağlıklı bir yaşam için ilçe halkını spor yapmaya özendirmek amacıyla düzenlenen organizasyonda, Esenler Belediyesi Spor Kompleksi öğrencileri ve velileri, hep birlikte sahada mücadele ettiler. Böylece ailelere, çocuklarıyla birlikte spor yapma imkânı sunan Esenler Belediyesi, sporu daha da keyifli hale getirdi.

HEP BİRLİKTE SAHAYA!

Yaşları 7 ile 15 arasında değişen 300 öğrenci, Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde voleybol ve basketbol branşlarında eğitim aldıktan sonra aileleri ile birlikte sahaya indiler ve madalya için ter döktüler. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan dakikalarda öğrenci ve velilere, Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve Spor Kompleksi Sorumlusu Barış Karahan da eşlik etti. Basketbol ve voleybol kategorilerinde kıyasıya mücadele eden öğrencilerden başarıya ulaşanlar sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.

VELİLER YARIŞTI

Öğrencilerin ardından veliler de bir bir sahadaki yerlerini aldılar. Voleybolda servis atma, basketbolda 3 sayı yarışmaları yapan veliler, keyifli dakikalar geçirdiler. Yarışmalarda dereceye girenler, ödüllerini Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ve Spor Kompleksi Sorumlusu Barış Karahan'ın elinden aldılar.

KERMES DE VARDI

Öğrencilerle velilerin doyasıya eğlendiği programda bir de kermes düzenlendi. Veliler, evlerinde yaptıkları yiyecek ve içecekleri alana getirerek öğrencilerle ve diğer velilerle birlikte afiyetle yediler. Programın sonunda Türkiye'nin önde gelen dondurma firmalarından biri, tüm öğrencilere dondurma ikramında bulundu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.