Tarih: 01.01.0001 00:00 212

WhatsApp'a yeni özellikler geliyor

Son dönemin devamlı gündemde olan uygulaması WhtasApp'a yeni özellikler geliyor.

WhatsApp
 Birkaç gün önce 19 milyar dolara  tarafından satın alınan akıllı telefonların gözde mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iki yeni  ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son görülme zamanını sadece istediğiniz kişiler görecek

WhatsApp uygulaması içerisinde uygulamaya son girdiğiniz zaman rehberinizde görülmesi bazı kullanıcılar tarafından en çok şikayet edilen konuların başında geliyordu. Kullanıcılar tarafından sıkça dile getirilen son giriş zamanı bilgisinin görülmesi lerin eklenmesi ile isteğinize bağlı olacak. Güncellemenin ardından sizin izin verdiğiniz kullanıcı ya da gruplar dışında son kullanım zamanınız görünmeyecek.

Profil fotoğrafınızı herkes göremeyecek

WhatsApp kullanıcıları tarafından dile getirilen bir başka konu ise numaranızı bilen herhangi bir kişinin WhatsAppüzerinde bulunan resimlerinizi görebilmesiydi. Gelmesi beklenilen yeni özellik ile telefon rehberinizde kayıtlı olmayan kişiler  üzerindeki profil fotoğrafınızı göremeyecek.

Şu an test aşamasında olan yeni WhatsApp sürümünün önümüzdeki birkaç gün içerisinde yayınlanması bekleniliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.