Tarih: 01.01.0001 00:00 186

Büyükçekmece Alarmda

Büyükçekmece Belediyesi İstanbul’da son günlerde etkili olan yağıştan Büyükçekmece halkının zarar görmemesi için tüm imkânlarını seferber etti.

Büyükçekmece Alarmda
 Belediye acil yardım ekipleri bütün hafta boyunca Büyükçekmece’nin bütün semtlerinde alarmdaydı.

 

Müdürlükler alarmda

İstanbul’un pek çok ilçesinde sel taşkınlarına sebep olan yağışın zararlarını en aza indirgemek için Büyükçekmece Belediyesi’nin müdürlükleri alarmda bekledi. İhtiyaç halinde evlere müdahale eden ekipler, her türlü teknik yardımla vatandaşın yanında oldu. Tıkanmalar nedeniyle taşan kanallardan dolayı, tedbir olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bölge sokakları ilaçlandı. Yağmur nedeniyle taşmalar sonucu çamurlanan sokaklar yıkanarak temizlendi. Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ihtiyaç halinde vatandaşların evlerini tek tek ziyaret etti. Yetkililer, anında gerekli önlemleri aldıklarını ve bu olağanüstü durumu en az yarayla atlatmak için tüm güçleriyle çalıştıklarını ifade ettiler.

 

Kuraklık tehlikesi hala kapıda

Büyükçekmece Belediyesi ekiplerinin çalışmasını takdir eden Başkan Dr. Hasan Akgün, “Yaptığımız altyapı yatırımları sayesinde son şiddetli yağışları Büyükçekmece, çok şükür, çok büyük zarar görmeden atlattı. Bölgemizde ve İstanbul’da şiddetli yağıştan etkilenen halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.