Tarih: 09.06.2014 14:15

Artık Kurumsallaşıyor

Facebook Twitter Linked-in

 İki yıl önce, ortak sorunlara çözümler bulmak, basın dünyasından duayenlerle biraraya gelerek bilgi, birikim ve mesleki deneyimlerini paylaşmak ve basın danışmanları arasında bir köprü olmak amacıyla kurulan Platform, çalışmalarına hız verdi. Kurulduğu ilk günden itibaren, sektörün önemli isimlerini ağırlayan Platform, her toplantıyı farklı bir ilçede gerçekleştiriyor. Başta ünlü gazeteci merhum Mehmet Ali Birand, Enis Berberoğlu, Ali Çağatay, Salih Selçuk, Erdoğan Durna, Ahmet Böken, Fuat Kozluklu, Gürcan Çilesiz, Murat Çiçek, Nuh Albayrak, Yusuf Ziya Cömert, İsmail Küçükkaya, Nurettin Soydan, Hadi Özışık, Zeki Gümüş, Oğuzhan Beyaz, Burak Artuner, Bertan Golal, Hasan Erşan ve alanında deneyimli birçok ismi basın danışmanlarıyla buluşturan Platform, yeni dönemde de çalışmalarını sürdürecek.

 

Marmara Belediyeler Birliği’nin Eminönü’ndeki merkezinde biraraya gelen platform üyeleri, 2,5 yıl görev yapacak yeni yönetimi belirledi. Toplantıda oy birliği ile Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı Abdullah Arıdoru Platform Başkanlığına, MBB Basın-Yayın Danışmanı Fatih Sanlav Başkanvekilliğine, Beykoz Belediyesi Basın Danışmanı Abdurrahman Cüneyd Fidancı da Genel Sekreterlik görevine tekrar seçildi. Toplantıda, yapılan çalışmaları anlatan Platform Başkanı Arıdoru, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Platformumuzun kurumsallaşmasına ilişkin fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Hizmet verdiğimiz kurumlar ile medya kuruluşları arasında köprü olan basın danışmanlarını biraraya getirerek ve tecrübeli isimlerle buluşturarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Nitelikli iletişim, tecrübe paylaşımı, algı yönetimi konularını konuşmaya sektörün birbirinden önemli isimleriyle devam edeceğiz. Önemli olan yapmakta olduğumuz işi daha etkili, daha faydalı yapmaktır. Platform olarak bunun için çalışıyoruz. Çalışma şartlarımızı bulunduğumuz kurumun lehine olgunlaştıran ve platformdaki arkadaşlarımıza destek veren tüm belediye başkanlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Bizlere sorumluluğu yeniden yükleyen değerli yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

Basın Danışmanları Platformu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Abdullah ARIDORU – Platform Başkanı (Bağcılar Belediyesi), Fatih SANLAV – Platform Başkanvekili (Marmara Belediyeler Birliği), Abdurrahman Cüneyd FİDANCI – Platform Genel Sekreteri (Beykoz Belediyesi), Mutlu BAHTİYAR (Arnavutköy Belediyesi), Mustafa HOLOĞLU – Vehbi Güleç (Bahçelievler Belediyesi), Yalçın ÇETİN (Bakırköy Belediyesi), Ayhan KISKAÇ (Başakşehir Belediyesi), Melike Esen (Beylikdüzü Belediyesi),  Ali Yiğit (Beyoğlu Belediyesi), Vedat DENİZER Büyükçekmece Belediyesi), Hüseyin AKMAN (Esenler Belediyesi), Metin KARAKOÇ (Esenyurt Belediyesi), Ayla EYÜPOĞLU (Eyüp Belediyesi), Huri YAZICI -Yüksel GÖKTÜRK (Fatih Belediyesi), Hüseyin IRMAK (Kağıthane Belediyesi), Ersin Çiçek (Ümraniye Belediyesi), Cüneyt Bitikçioğlu (Üsküdar Belediyesi), Melis AVCI (Silivri Belediyesi), Aziz Özhan (Şişli Belediyesi), Fazıl ERGÜT (Sultangazi Belediyesi), İsmail ULUHAN (Zeytinburnu Belediyesi) ve Bekir KAPLAN (İstanbul Valiliği).




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —