Tarih: 11.06.2014 15:35

ESEV'e Büyük İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Türk Halk Oyunları, Bağlama, Şan, Piyano, Diksiyon , Keman, Ney, Tambur, Resim, Hat ve daha bir çok sanat dalından yüzlerce kursiyerin performanslarını sergiledikleri ESEV dönem sonu programına Esenler halkı da yoğun ilgi gösterdi. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’ni tamamen dolduran vatandaşlar, ESEV’de bir yıl boyunca gördükleri eğitimlerle elde ettikleri yeteneklerini sergileyen çocuklarını büyük bir zevkle izlediler.

İLGİYLE İZLENDİLER
Gösteride ESEV’in halk oyunları ekipleri oynadıkları yöresel oyunlarıyla büyük ilgi gördü. Harmandalı ve Horon ekibi gösterileriyle salonu dolduran vatandaşları kendilerine hayran bıraktılar. Piyano, şan ve ritim gurubu kursiyerleri, verdikleri konserlerle istenince nelerin başarılacağını Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran tüm vatandaşlara en güzel şekilde gösterdiler.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK
Gecenin sonunda vatandaşlara selamlama konuşması yapan Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Hüseyin Cerrahoğlu, ESEV’in başarısıyla büyük gurur duyduklarını belirtti. Esenler halkının kültür ve sanata olan bağlılığını ESEV kursiyerlerinin ortaya koyduğu performanslarla gösterdiğini ifade eden Cerrahoğlu, “Sanata ve sanatçı olmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Bu yolda hep birlikte çalışarak Esenler’in sesini daha güçlü bir şekilde duyurucağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —