Tarih: 01.01.0001 00:00 102

Trabzon Arsin Derneği Esenyurt'ta Açıldı

Esenyurt Saadetdere Mahallesinde Trabzon Arsin Kültür ve Dayanışma Derneği hizmete açıldı.

Trabzon Arsin Derneği Esenyurt
 Açılışa; Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları ve danışmanları, Trabzon Arsin Derneği onursal Başkanı Seyfettin Kara, Trabzon Arsin Dernek Başkanı Haydar Yazıcı ve Esenyurt ’ta ikamet eden çok sayıda Trabzonlu vatandaş katıldı. Açılışta konuşan derneğin onursal başkanı Haydar Yazıcı şunları söyledi; “Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve değerli hemşerilerime katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Dernek merkezimiz tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun ”dedi.

Kadıoğlu, “gelişmiş ve kentleşmiş büyük bir ilçe olacak  ”

Trabzon Arsin Kültür ve Dayanışma Derneği açılış programında konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Değerli hemşerilerim dernek merkeziniz hayırlı uğurlu olsun. Yapacağınız etkinlikler ve çalışmalarınız ile birlik, beraberlik ve dayanışmanızın daim olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi Saadetdere Mahallemizde sıcak su kaynağımız ile termal tesisimizi inşa ediyoruz. Bu su Türkiye’nin en şifalı suyudur ve dünyanın da en şifalı sularından biridir. İnşallah bu hizmetimizi en kısa sürede vatandaşımıza sunacağız. Esenyurt ‘ta kentsel dönüşüm % 70 seviyelerine ulaşmıştır. Günde 15 adet ruhsat veriyoruz. Esenyurt ‘ta iş imkânları da kentsel dönüşüm sayesinde artmaktadır. Esenyurt bu dönemde yeni proje ve hizmetlerimiz ile gelişmiş, kentleşmiş büyük bir ilçe olacaktır” dedi.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.