Tarih: 01.01.0001 00:00 139

Denetimden Geçtiler

Yaklaşan Ramazan ayı vesilesiyle denetimleri arttıran Beylikdüzü Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçedeki ticarethanelerin denetimini büyük bir titizlikle yürütüyor.

Denetimden Geçtiler
 Halkın huzur ve güvenini sağlamak adına denetimlerini sık sık yapan Beylikdüzü Belediyesi Zabıta ekipleri, son denetimlerini Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki marketlerde gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde ruhsat, fiyat etiketi ve ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrolleri yapıldı. Dolaplarda bulunan ürünlerin yeterli soğuklukta olup olmadığı, ekmek reyonlarındaki mamüllerin nereden alındığı, üretim izninin bulunup bulunmadığı konusunda da denetimleri yapan ekipler, vatandaşlara şikâyetlerini sordu.

 

“Aksaklık Yok”
Her zaman hijyenin en üst seviyede olması gereken işletmelerin, eğer kendisi unlu mamül üretiyorsa en az 1000 m2 alana sahip olması gerektiğini belirten zabıta ekipleri, satılan kitap ve CD’lerin orijinal ve barkotlu olması gerektiğine dikkat çekti. Tüketim malzemelerinin yanı sıra, et ve tavuk reyonunda çalışan personelin bone ve eldiven kullanımını da denetleyen ekipler, yapılan denetimlerde hiçbir aksaklığa rastlamadıklarını kaydettiler. Zabıta ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimlerine devam edecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.