Tarih: 01.01.0001 00:00 173

KAVAKLI’DAN ESENYURT’A ZİYARET

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na Trakya bölgesinden tebrik ve nezaket ziyaretleri devam ediyor. Başkan Kadıoğlu’nu önceki gün Kırklareli İli Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ve belediye meclis üyeleri ziyaret etti.

KAVAKLI’DAN ESENYURT’A ZİYARET
 Ziyaret programında kendisi de Kırklarelili olan Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı ve Esenyurt Trakyalılar Derneği Başkanı Engin Karaboz’da hazır bulundu.


“TRAKYA’DA BAŞKAN KADIOĞLU’NUN BÜYÜK HİZMETLERİ VAR”

Başkan Koşdemir, beldesi Kavaklı hakkında bilgi verdiği Başkan Kadıoğlu’na beldesine AK Partili belediyecilik hizmetleri ile tanıştırmak için kollarını sıvadığını ve destek ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi. Gürel Koşdemir, Başkan Kadıoğlu’nun Esenyurt dışında Trakya Bölgesine yaptığı hizmetler hakkında bilgisi olduğunu belirterek, Kavaklı Beldesine maddi ve manevi destek talebinde bulundu. Koşdemir, Esenyurt Belediyesi’nin Türkiye’de büyük ve aktif belediyelerin başında geldiğini ifade etti.


KADIOĞLU, “ZİYARET EDEREK DESTEK VERECEĞİZ”

Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu ifade etti. Başkan Kadıoğlu, Trakya bölgesinde birçok ilçe, belde ve köylere hizmet ve destek götürdüğünü söyledi. Kavaklı Beldesi’nin de Gürel Koşdemir ile AK belediyecilik hizmetleri alacağına emin olduğunu ifade etti. Başkan Kadıoğlu Kırklareli Kavaklı Belediyesi’ni ziyaret edeceğini ve burada eksik olan, ihtiyaç duyulan hizmetlerin yerine getireceğinin sözünü verdi.

Trakya Bölgesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Kırklareli Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir tarafından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.