Tarih: 01.01.0001 00:00

Ateş Düştüğü Yeri Yakar

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eşi Sabri İzer’i kaybeden Büyükçekmece Belediyesi eski Meclis Üyesi Zafer İzer’i acılı gününde yalnız bırakmadı.

Ateş Düştüğü Yeri Yakar
 1999-2004 yılları arasında bir dönem Anavatan Partisi’nden Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi seçilen Zafer İzer, 64 yaşındaki eşi Sabri İzer’i kaybetti.

 

Katılım oldukça yoğundu
Büyükçekmece Kuba Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından gerçekleşen cenaze namazına katılım oldukça yoğun oldu. Ailenin dost ve yakınlarının yanı sıra, İzer ailesini acı günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Oral, Ömer Kazancı, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin,  siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuba Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Sabri İzel, Büyükçekmece Mezarlığı’nda toprağa verildi. İzer ailesi, defin işleminden sonra taziyeleri kabul etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.