Tarih: 19.06.2014 17:00

Her Okulda İzi Var

Facebook Twitter Linked-in

 Eğitime yapılan her katkıyı, geleceğe yatırım olarak gören ve Milli Eğitim’e kazandırdığı 25 okulla da bunu kanıtlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelindeki okulların eksiklerinin tamamlanması için de destek veriyor.

Akgün’den konferans salonu

Başkan Akgün, son olarak Mimaroba Ortaokul’una çok amaçlı modern bir konferans salonu yaptırdı. Konferans salonunun açılış törenine il dışında olduğu için katılamayan Başkan Akgün’ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral katıldı.

Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Büyükçekmece İlçe Müftüsü Mehmet Narin’in de katılımıyla “Çok Amaçlı Konferans Salonu' ve hayırsever işadamı John Zarb’ın genç yaşta yaşamını yitiren oğlu Can Zarb adına yaptırdığı 'Bilişim Teknolojileri Sınıfı' düzenlenen törenle hizmete açıldı.

“Bizi hiç geri çevirmedi”

Desteklerinden dolayı Başkan Akgün’e ve ekibine teşekkür eden Okul Müdürü Barış Yıldız, “ Başkan Akgün her zaman bizleri destekleyerek eğitime verdiği önemi gösterdi. Hiçbir zaman bizleri geri çevirmedi. Sadece okulumuza kazandırmış olduğu konferans salonu değil. Birçok ihtiyacımızı karşılayıp, bizlerin her zaman yanında oldu. Şahsına ve ekibine okulum adına teşekkür ederim” dedi.

“Eğitime verdiği önem ortada”

Başkan Akgün’ün her okulda bir izi olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul ise şunları söyledi; “Başkan Akgün eğitime verdiği önemi okullarımıza vermiş olduğu destekle gösteriyor. Her okulumuza bir desteği muhakkak ki olmuştur. Desteklerinin devamını diliyorum ve ilçe kaymakamı olarak eğitime sunduğu katkılardan ötürü kendisine teşekkür ediyorum.”

“Eğitim her zaman önceliğimizdir”

Açılış törenine il dışında olduğu için katılamayan Başkan Akgün ise şu mesajı gönderdi: “Çocuklarımızın başarılarını, yeteneklerini ortaya koymalarına, bu projeler vesile olacak. Bu tür eğitim hizmetlerinin içerisinde yer almaya, okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek noktasında hassas olmaya devam edeceğiz. Ayrıca eğitime gönül veren hayırseverlerimize de teşekkür ederim. Büyükçekmece Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz eğitim konusudur. Bugün hizmete giren konferans salonu ve bilişim teknolojileri sınıfının öğrencilere ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —