Tarih: 01.01.0001 00:00 200

Dünden Bugüne

Emekli bir tekstilci olan Sabahat Sucubaşı’nın eserlerinin yer aldığı, “Dünden Bugüne” adlı resim sergisi Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açıldı.

Dünden Bugüne
 Beylikdüzü, sanata ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Emekli bir tekstilci olan Beylikdüzülü Sabahat Sucubaşı’nın “Dünden Bugüne” adlı sergisi Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Erhan Bayladı’nın açılışını gerçekleştirdiği sergideki eserler üç yıllık bir emeğin ürünü olarak görücüye çıktı.

 

Beylikdüzü’nde sanata ilgi duyan vatandaş sayısının artmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Bayladı, “Sanata bu kadar duyarlı vatandaşlarımızın ilçemizde yaşadığının farkında değildik. Sergiler için taleplere yetişmekte güçlük çekiyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

 

Portre, insan ve hayvan gibi konuların resmedildiği sergide, yağlı boya ile çalışılmış Atatürk, Hz. Ali ve yarı nü çalışmaların yanı sıra, gravür çalışmaları da ziyaretçilerden tam not aldı. “Gündüz yağlı boya, akşamları da gravür çalışmalarımı yapıyorum” diyen eserlerin sahibi Sucubaşı ise, “Her tarz çalışmayı seviyorum. İsteğime göre iki fotoğrafı birleştirerek ya da renklerini değiştirerek çiziyorum. Hayal gücümle çalışmaları şekillendiriyorum.' dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.