Tarih: 01.01.0001 00:00 208

'Bisiklet Şehri' Oluyor!

2010 yılından bu yana önemli başarılara imza atan ve ses getiren etkinliklere imza atan Büyükçekmece Bisiklet Kulübü, “Büyükçekmece’yi Bisiklet Şehri Yapıyoruz” sloganı ile gerçekleştirdiği etkinlikte 10 kilometre pedal çevirdi.

Büyükçekmece Kaymakamlığı, Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün desteği ile ortaklaşa düzenlenen “Büyükçekmece’yi Bisiklet Şehri Yapıyoruz” turu 10 kilometrelik parkurda yapıldı. İlçe halkının da alkışlarla destek verdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinler hız kesmeyecek

7'den 77'ye onlarca bisiklet severin katıldığı Büyükçekmece şehir turunun başlangıç noktası Mimaroba Atatürk Anıtı önü oldu.  Mimaroba, Mimarsinan, Büyükçekmece Sahil, Atatürk Kültür Merkezi, Kaymakamlık, Kültür Park ve Büyükçekmece Bisiklet Kulübü merkezinin de bulunduğu Osman Hamdi Sanat Evi güzergahı izlendikten sonra son durak olan kulüp merkezinde bisiklet severlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.. Tüm katılımcılara Türk bayrağı ve kulüp flamasının bulunduğu bayrak direkleri dağıtıldı. Sağlıklı bir yaşam, temiz bir çevre için bisikletli yaşama dikkat çekmek isteyen bu vesileyle de bisiklet severlere Büyükçekmece’yi bisikletle gezdirmeyi amaçlayan etkinlikler önümüzdeki günlerde de sürecek. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.